2777
2789
عنوان

تا حالا ضرر مالی کردین که زیاد بوده باشه چه درسی گرفتین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 34705 بازدید | 670 پست
مرسی عزیزمقسمت همه بشه هرکی که اروزی خونه خریدن داره قسمتش بشه خونه منم نورش خوبه سالنش هم خوبهآشپزخ ...

اینجور که میگی ایراد بزرگی نداری بهونه نگیر باهاش حال کن 🎉🎈

خدارشکر که زیرمنت نیستین

حالا اگه شد عوض میکنید طوری نیست

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا رفتار اون افراد خیلی ناراحت کنندس اما ڌاتشونو نشون دادن دیگه

اره هضمش برام سنگین بود خیلیاشون عزیزانم بودن نزدیکترینام

فقط از خدا میخوام شوهرم یه بار دیگه بتونه بلند بشه عزت و اعتبارش برگرده بهش

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
اینجور که میگی ایراد بزرگی نداری بهونه نگیر باهاش حال کن 🎉🎈خدارشکر که زیرمنت نیستین حالا اگه شد عو ...

ههههه

از دست شما

شاید بیشتر ناراحتیم بخاطر همون بالا رفتن نرخ طلا هست که ما ازش جا موندیم و قبلش همه رو فروختیم

اما خونه ایرادایی داره که مشخصه سازنده خوبی نداشته

اما با همه اینا خدارو شکر

چون اروزم بود از اون محله به درد نخور که از اسمش هم متنفر بودم و همیشه بهش میگفتم سگدونی اومدم بیرون...

اره هضمش برام سنگین بود خیلیاشون عزیزانم بودن نزدیکترینامفقط از خدا میخوام شوهرم یه بار دیگه بتونه ب ...

انشالله الهی آمین

ذاریات و واقعه رو هرگز ترک نکن هرشب بخون

بله پیارسال همسرم دچار افسردگی شدید شد مجبورشدیم

بستری کردیم یه هفته

بعد که ترخیص شد گفت دیگه توان کار کردن ندارم

یه مغازه داشتیم فروختیم 1 تومن دادیم دست برادرشوهرم کار کنه باهاش سودشو بده

اونم انصافا سر وقت میده سودش رو

اما همون مغازه الان شده 5 تومن و به همین راحتی

ما دارایی اصلیمون که چندین سال باچنگ و دندون نگه داشته بودیم ازدست دادیم رفت

تبدیل کردیم به پول بی ارزش

هههههاز دست شماشاید بیشتر ناراحتیم بخاطر همون بالا رفتن نرخ طلا هست که ما ازش جا موندیم و قبلش همه ر ...

هزاربار شکر جای بهتر اومدی

حسرت گذشته بی فایده اس

انشالله الهی آمین ذاریات و واقعه رو هرگز ترک نکن هرشب بخون

ممنونم عزیزم قبلا زیاد میخوندم . خداروشکر الان اوضامون یکم داره بهتر میشه به لطف خدا ببینیم چی پیش میاد

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
بله پیارسال همسرم دچار افسردگی شدید شد مجبورشدیم بستری کردیم یه هفته بعد که ترخیص شد گفت دیگه توان ک ...

من جات بودم خودم مینشستم مغازه ۱۰۰درصد

حالا دیگه شده روزیش بوده