2777
2789
عنوان

تا حالا ضرر مالی کردین که زیاد بوده باشه چه درسی گرفتین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 34708 بازدید | 670 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضرر مالی کردیم اونم همینقدر بگم بقول قدیمیا زنتو شریک بشو مالتو شریک نشو

اونم با خانواده

برادرشوهر لعنتیم

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

منه خر ک خونه فروختم چندسال پیش یه میلیارد ک اقا ماشین داشته باشه الان همون خونه ۱۲ میلیارده

و خونه الانم ۴ تومن از سهم الرث پدریم😭😭😭

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

خیییلیه الان ک فک میکنم

۱۰۰ گرم طلا فروختم الکی

پارسال النگو فروختم برا خوشگذرانی اقا

خیییییلی خییلی هس ضرر بازم تن بچه هام سلامت

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

عزیزم من ۴۰ گرم طلا سال ۹۸ فروختم تیبا خریدم که اونم تصادف کرد ولی هنوز کار میکنه. ۶۰ گرم طلا فروخت ...

چه آشی شده حق داری والا

اولا بیمارت رو خدا شفاشو زودتر بده انشالله🙏

غصه پدرتو نخور کلا دیگه شده

مال خودتم گذشته

اما اون یارو داره بهت زور میگه جدی صبت کن قسطاشو بریزه عقب مونده

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

ما ضرر مالی نه ولی یه دوره بحران مالی داشتیم شوهرم بیکار شد و دقیقا مجبور شد کاری انجام بده که من همه عمرم از اون کار متنفر بودم ولی خب گذشت و ختم بخیر شد خدارو شکر.. هزار بار شکر

روزای بدی بود