2777
2789
عنوان

تا حالا ضرر مالی کردین که زیاد بوده باشه چه درسی گرفتین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 34733 بازدید | 670 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵۰ تا سکه تمام فروختیم دونه ۷ ،پولس ریختیم تو بورس هیچ شد اگه بود ۷ میلیارد پولش بود سکه صد برابر شد ...

عزیزم من ۴۰ گرم طلا سال ۹۸ فروختم تیبا خریدم که اونم تصادف کرد ولی هنوز کار میکنه. ۶۰ گرم طلا فروختم واسه مستاجری و رهن خونه. ۵۰ گرم دیگ طلا فروختم شوهرم شراکت کرد با کسی ولی طرف پولو نداد. سال اول زندگی کلی پول داشتم ولی مث احمقا خونه نخریدم و بعد ازون هرچی طلا داشتم هر سری فروختم واسه کرایه و رهن... الان بزور وام مسکن یه ۶۰ متری خریدم که کلی باید سود بدم ولی بازم شکر

این ضررهای زندگی خودم

از زندگی بابام نگم که مغازه و ماشین آخرینسیستم صفر و کلی طلا فروخت واسه اینکه تولیدی بزنه و ورشکست شد الان مونده یه خونه قولنامه ای. موندم حرص خودمو بخورم یا حرص اونارو

... میوناینهمه بدبختی خدا بهمیه پسر داد که اونمبیماره.. حس میکنم افسرده ام.... راستی اینم بگم ضامن یکی ام شدم که طرف قسطاشو نریخته معلومنی آخر عاقبتم چی میشه..۵۰۰ میلیونه

باقرض وقسط ووام یه مقدار طلا خریدیم به صورت پله ای

قرار بود برگردیم شهر خودمون رییس شوهرم هی انتقالیشو نمیداد تا نصف طلاهارو فروختم برای پول رهن مستاجر وتعمیر خونه ام. اخرش دم پاییز انتقالیمونو داد ودیگه نشد بریم خونه خودمون وخونه تادوسه روز پیش خالی موند والان با یک سوم عرفش دادیم مستاجر

طلاهامم 7/200فروختم😕فقط هی میگم خدا همینجوری گیرش بیاره

طلاهایی که سختیییی خریدیم برای هیچ وپوچ فروختیم تاالان حدود 300میلیون رفته روی پول اون طلاهایی که فروختم

مینیمالیست

نه بابا ذکر یونس نگید ههی سنگینی میاره مخصوصا اگ درست نخونی

باید اگه ذکریونسیه خوندی ادامه روهم بخونی، ادامه ش یعنی این:

فاستجبناله و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین

فعلا که با ازدواجی که کردم کلا تو ضرر مالیم از همه نظر ضرر مالی کردم

اگه شوهره طلاقم نده و باهام خوب رفتار کنه و واسم جبران خب ضرر مالی نکردم

ولی اگه بد و عوضی بشه ضرر مالی کردم و دلم خوش بود که اگه عوضی شه با مهریه ضررم بهم برمیگرده که اونم حذف کردن

کلوچه دیگه چیه🤣برا ما ک الان تو بهترین نقطه ی شهر زمین داشتیم شهرداری پارکینگ طبقاتی کرده،بابام همی ...

شهرداری زمینهای بدون صاحب رو اول پارکینگ میکنه،بعد که مطمئن شد معارض نداره پاساز میسازه و میفروشه

اسی جان من اینقدر ضرر دادم که اگه از اول شوهرم آدم بود الان نزدیک ۳۰ میلیارد داشتم ولی هیچی هیچی ندارم

خیییلی بد بود تو چند مرحله ضرر زد بهمون شوهرم و من همچنان پوست کلفتم البته فقط بخاطر بچه هام

افسردگی شدید دارم و کاری هم میتونم بکنم مگه یه معجزه که همه اون پولا را بدست بیارم تا یکم اوضاعم خوب بشه

زشت کار اونه زشت قیافه اونه تو حقتو بگیر حق گرفتنیه عزیزه من حرصم دراومد

ایشالا خدا جوابشو بده

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺