2777
2789
عنوان

بیاین

128 بازدید | 22 پست

اول بگم ک اونایی ک میخان سرزنش کنن اصلن نیان نظربدن☺....من عاشق یه پسریم و۵سالم هس ک باهمیم اما الان بابام نمیزاره ازدواج کنیم میخام برم دعابگیرم ک دهن بابام بسته بشه...ب نظرتون واقعیه دعاگرفتن؟؟؟؟؟؟🤗☺

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

اره

و تـو مـیـتـوانسـتـی بـه چـشـمـانـم نـگـاه کـنـی و گـلـویـم را بـا چـاقـویـی تـیـز بـبُری،و مـن مـیتـوانـسـتـم در آخـریـن نـفـس،از تـو بـخـاطـر خـونـی شـدن دسـت هـایت مـعـذرت بـخـواهـم...P&F

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هم بري جايي كه خوب نباشه بدتر مي شه اخه مگه اعتقاد داري به اين كارا

یه جورایی اعتقاد دارم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
میترسم کلی پول بدمو الکی باشه

دعا راسته

خدا از عمم نگذره يه دعا نويس ميگفت بخت منو بسته و واقعا تاثير دعاشو به چشم ميديدم

استرس داشتم بدنم يخ ميزد همش تو فكر خودكشي بودم با اينكه مشكلي نداشتم درست بعد از اينكه دعا نوشت باطلش كنه حالم خوب شد بخدا

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
تو برو یجای خوب نتیجه میگیری البته اول به طرف بگو برات طالع باز کنه شاید با یارو ب هیجا نرسیدی

الان ک هنوز باهم دوستیم هرروز دعواداریم...اما خب باهمه اخلاقش کنارمیام

دعا راسته خدا از عمم نگذره يه دعا نويس ميگفت بخت منو بسته و واقعا تاثير دعاشو به چشم ميديدم استرس ...

اره اینه بینی هم واقعیه تاحالا شنیدی؟

اعتقاد ندارم  نظری هم نمیدم☺️

ممنون🙂

الان ک هنوز باهم دوستیم هرروز دعواداریم...اما خب باهمه اخلاقش کنارمیام

چزندگی با دوستی فرق میکنه دوستم تو دوستی هرچقد تلاش کنی نمیتونی بشناسیش ولی تو زندگی هیچ جای برگشتی نیست جز خدایی نکرده طلاق اول مشاوره برین باهم بعدش برو دعا بگیر اینجوری حداقل دو طرف رو داری ولی اگ بدون سنجش بزی دعا بگیری حتی ممکنه دعاعه برات نسازه و همه چی بدترشه

چزندگی با دوستی فرق میکنه دوستم تو دوستی هرچقد تلاش کنی نمیتونی بشناسیش ولی تو زندگی هیچ جای برگشتی ...

ممنون ارع قبلش میریم مشاوره بدون اطلاع پدرم

مرسی از راهنماییت😍😘

من انقد خواستگار معارفه ای داشتم ینی شاید دروغ نگم هفته ای دوتا سه تا فوق العاده اجتماعی و سر زبون دارم خانوادمم فوق العاده هستن و از نطر اجتماعی کلا  خاندانی بالایییم هم پدری هم مادری 

واسه همسن منو خیلی معرفی میکردن بعنوان کیس ازدواج ولی من بدون دیدن میگفتم نه و هزارتا بهونه الکی  میاوردم تا اینکه زنداییم بهم گف شاید بختتو بستن گفتم نه غیرممکنه ی دوست دارم خیلی اهل این چیزاس یروز ک میرفت باهاش رفتم بهم گفت اره طلسم کردن و اینا ی دعا بهم داد گفتش تا روز عقدت همراهت داشته باش ب دوماه نکشید عقد کردم  خودم شدید اعتقاد دارم شوهرم اینا فامیلن تقریبا یسال هی میومدن من میگفتم نه بعد اون دعاهه اومدن وقتی مثبت دادم اصلا دست نگه نداشتن فردایی ظهرش اومدن خواستگاری😂😂😂😂