من به نظرم تو این قوانین زن ستیز به جای مهریه باید حقوقی مثل حق خروج از کشور و حق تعیین مسکن و حق طلاق و حق تحصیل و حق اشتغال و حق حضانت فرزندان رو بگیریم کسی که این حقوق رو نده مشخصه اهل زندگی نیس
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
حق تصنیف اموال رو ول میکنی برای مهریه ای که طبق قانون سالی یه باره اونم اگه نده نمیبرنش زندان؟
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
مهریه هم یه اهرم فشاره در مواقع ضروری مثلا شوهر بمیره خونوادش بخوان مال و اموالش رو از چنگ بچه ها دربیارن خانومه میتونه ب اجرا بذاره مثل ارث بعد فوت شوهر هم میتونه بگیره
بعد مهریه فقط برای طلاق نیست اگر مرد زودتر فوت کنه از مالش اول مهریه زنشو میدن اگر مهریه نباشه همون ...
الان ۱۴ سکه اس اونم طبق قانون جدید ندن اتفاقیرنمیوفته