سلام خانما امروز دخترم با گریه اومد که معلما جلسه داشتن نماینده رو گذاشتن کلاس به ما دوباره درس بده همه موافقت کردن من گفتم نه من نمیخوام بلدم. نماینده معلم ورزش که خودش خودشو کرده ناظم اومده فک بچه رو کشیده فشار داده گفته بی تربیت پروندتو میدم دستت رفتم سراغش که مگه چه کار بدی کرده بچه که اینجور رفتار کردی بیشتر پرید بهم با خود منم کنتاکت کرد بعد شروع کرد به فش دادن منم فششو برگردوندم به خودش بی شخصیت خلاصه تصمیم گرفتم شکایت کنم ازش بعضی ها میگن شکایت کن بعضی ها میگن به بازرسی بگو کسی همچین اتفاقی افتاده براش کدوم کارو کرده به نظرتون چه روشی مناسبه برای سر جاش نشوندن همچین ادمی ....
دیه چرا؟ این قصاص هس عزیزم. مگه اون فک بچه تو فشار نداده. من باشم داداشمو میبرم گولاخه قشنگ با دستش ...
نه بچم همه چی اوکی هست اره اونجور غیر قانونی هم میشه منتهی راهشو بلد نیستیم بفهمم کسی هست اونجوری یه مدرکی بده والا میبرم اینجور ادمارو باید دماغشونو به خاک مالید
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
شنبه میرم مدیر قبلی گفت شگایت تو کلانتری نه برو بازرسی فک کنم راه خوب همینه حسابی پروندش و خراب میکن ...
خوب میکنی عزیزم الان عین سگ داره میلرزه به خودش چون براش بد میشه
فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
وحشیه مشکل روانی داشته اینو پزشکا تایید کردن بعد چطور این روانی تو مدرسه مشغول بکار بوده خدا میدونه ...
عزیزم من حدود ۶ سال قبل کلاس دوازدهم بودم این چیزا ندیدم مدرسه مون. این که شما میگی پنجاه درصد تقصیر مدرسه اس که آدم روانی استخدام کرده و پنجاه درصد هم تقصیر پدر و مادرا که گذاشتن این اتفاقا اینقد تکرار بشه که بچه بترسه. من جای اونا باشم همون بار اول که غلطی بکنه یه جوری حساب این آدمای کودک آزارو میرسم که جرئت نکنن از خونه بیان بیرون و به بچه ها بگن تو
وحشیه مشکل روانی داشته اینو پزشکا تایید کردن بعد چطور این روانی تو مدرسه مشغول بکار بوده خدا میدونه ...
اینا تو بچگی بچگی خوبی نداشتن عقده ای ان اومدن سر بچه های مظلوم در میارن وگرنه جرعت داره روبه رو با ادم بزرگ بشه ادم شلوارشو میکشه سرش امروزم از من یه رویی دید که فکرشو نمیکرد
عزیزم من حدود ۶ سال قبل کلاس دوازدهم بودم این چیزا ندیدم مدرسه مون. این که شما میگی پنجاه درصد تقصیر ...
عزیزم انقدر داداشمو تهدید کرده بهشون گفته بود اگه ب کسی بگین میکشمتون من ادم کشم چاقو نشونشون داده بود اینام بچه ترسیده بودن وقتی سال تموم شد داداشم گریه میکرد من دیگه مدرسه نمیرم از سال دیگه پیگیر ک شدیم دیدیم این بلا سرشون اومده
فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم انقدر داداشمو تهدید کرده بهشون گفته بود اگه ب کسی بگین میکشمتون من ادم کشم چاقو نشونشون داده ب ...
بچه ها باید آموزش ببینن و یاد بگیرن اینارو زودتر اطلاع بدن .... یه چیزایی تعریف میکنین که تو فیلما هم من ندیدم. نمیدونم کدوم قبرستانی هستن اینا. خخخ ولی من اگه مورد اینجوری ببینم یارو جرئت نمیکنه پاشو از خونه بیرون بذاره و خودش انصراف میده و به التماس می افته