2777
2789
عنوان

معلمی که بچه مو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 2324 بازدید | 140 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دمت گرم. بازم برو ول نکن. اگه زورت نمیرسه بزنی، شوهرتو ببر چن تا چک محکم بزنه تلافی

اون وقت بدتر اون میره شکایت و طلبکار میشه

الان بهدنفع اسیه اون موقع درگیر بشن به ضررش میشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
دمت گرم. بازم برو ول نکن. اگه زورت نمیرسه بزنی، شوهرتو ببر چن تا چک محکم بزنه تلافی

هلش دادم فکر میکرد هیکلیه ازش میترسم دماغمو چسبونده بودم به دماغش تو صورتش داد میزدم فش که داد هلش دادم هین حرف زدن هم انگشتمو میکوبیدم وسط سینش مگه ولش میکردم ترسید گفت زنگ بزنید کلانتری گفتم نزنی بیشرفی زنیکه

اره زنگ میزنم حضوری هم بشه میرم

زنگ زدن فایده نداره و فرصت سوزی میشه. اول برو آهن داغ بزن به فک یارو، غلط کرده کودک آزاری میکنه. بعدم برو دادگاه واسه معلمه پرونده تشکیل بده. من باشم تو اون مدرسه کاری میکنم که هیچ کس پای درس اون عوضی نشینه. به بقیه مادرا بگو با بچت چیکار کرده 

مادرای عزیز لطفا وقتی وحشی گری میبینن از معلما یا مدیر ساکت نمونین برین شکایت کنین هیچکس حق نداره بچه ای رو کتک بزنه ... بریم شکایت کنین 

ی مدرسه اطراف ما انقدر معلمه بچه رو زده بود جای دستش رو تن طفل معصوم بود الهی بشکنه دستش بحق علی 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

هلش دادم فکر میکرد هیکلیه ازش میترسم دماغمو چسبونده بودم به دماغش تو صورتش داد میزدم فش که داد هلش د ...

ببین اینا خوبه ولی من میگم باید قصاص کنی و قصاصم اینه که همون ضربه فنی رو به فکش وارد کنی. اگه زورت میرسه خودت بکن ولی اگه زورت نمیرسه مجبوری یه گولاخ با خودت ببری مدرسه که فکشو بیاره پایین

ببین اینا خوبه ولی من میگم باید قصاص کنی و قصاصم اینه که همون ضربه فنی رو به فکش وارد کنی. اگه زورت ...

قربون تو بشم منم زدن دوسدارم حیف پول دیه ندارم وگرنه زورشو دارم 😂😂

مادرای عزیز لطفا وقتی وحشی گری میبینن از معلما یا مدیر ساکت نمونین برین شکایت کنین هیچکس حق نداره بچ ...

اون معلمو باید شبونه زیر گرفت. در حدی که بدنش کبود شه و جاش بمونه . 

اون معلمو باید شبونه زیر گرفت. در حدی که بدنش کبود شه و جاش بمونه .

وحشیه مشکل روانی داشته اینو پزشکا تایید کردن بعد چطور این روانی تو مدرسه مشغول بکار بوده خدا میدونه 

داداشم ی معلم روانی داشت خدا ازش نگذره از بس ظلم کرد میگفت جوراباشو درمیاورد میگفت بیاین بو بکشین یا میبسته شون به پنکه فکرشو بکن بچه کلاس دومی چی سرش میاد 

الهی حقوقش خرج دوا درمون عزیزترین کسش بشه داداش من هنوز میترسه ازش 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

قربون تو بشم منم زدن دوسدارم حیف پول دیه ندارم وگرنه زورشو دارم 😂😂

دیه چرا؟ این قصاص هس عزیزم‌. مگه اون فک بچه تو فشار نداده. من باشم داداشمو میبرم گولاخه قشنگ با دستش فک طرفو فشار بده تا مرز شکستن. یه عکس از فک بچت بگیر ببر دکتر نشون بده اگه هر آسیبی روی بافت گوشت یا استخون هست، سر معلمه خالی کن.

یه سری آدما پول میگیرن این کارارو میکنن ؛ نمیدونم قانونیه یا نه. ولی فک میکنم پدر بچه میتونه اون زنیکه رو قصاص کنه چون به بچت  آسیب زده.