2777
2789
عنوان

معلمی که بچه مو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 2324 بازدید | 140 پست
مادرای عزیز لطفا وقتی وحشی گری میبینن از معلما یا مدیر ساکت نمونین برین شکایت کنین هیچکس حق نداره بچ ...

اونموقع دستشو میشکستم امروزم فک زنه رو گرفتم فشارش دادم گفتم ببین خوشت میاد حیف که پول دیه شو نداشتم وگرنه یه مشت میزدم تو دهنش ببینم خوشش میاد بیشخصیت. اینا مثلا الگو ان ده کیلو ارایش میکنن یه وضعی میان ادم عروسی اون شکلی نمیره

دیه چرا؟ این قصاص هس عزیزم‌. مگه اون فک بچه تو فشار نداده. من باشم داداشمو میبرم گولاخه قشنگ با دستش ...

نه بچم همه چی اوکی هست اره اونجور غیر قانونی هم میشه منتهی راهشو بلد نیستیم بفهمم کسی هست اونجوری یه مدرکی بده والا میبرم اینجور ادمارو باید دماغشونو به خاک مالید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونموقع دستشو میشکستم امروزم فک زنه رو گرفتم فشارش دادم گفتم ببین خوشت میاد حیف که پول دیه شو نداشتم ...

خاکبرسر عقده ایش کنم اسی تورو خدا برو اموزش پرورش

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

شنبه میرم مدیر قبلی گفت شگایت تو کلانتری نه برو بازرسی فک کنم راه خوب همینه حسابی پروندش و خراب میکن ...

خوب میکنی عزیزم الان عین سگ داره میلرزه به خودش چون براش بد میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

وحشیه مشکل روانی داشته اینو پزشکا تایید کردن بعد چطور این روانی تو مدرسه مشغول بکار بوده خدا میدونه ...

عزیزم من حدود ۶ سال قبل کلاس دوازدهم بودم این چیزا ندیدم مدرسه مون. این که شما میگی پنجاه درصد تقصیر مدرسه اس که آدم روانی استخدام کرده و پنجاه درصد هم تقصیر پدر و مادرا که گذاشتن این اتفاقا اینقد تکرار بشه که بچه بترسه. من جای اونا باشم همون بار اول که غلطی بکنه یه جوری حساب این آدمای کودک آزارو میرسم که جرئت نکنن از خونه بیان بیرون و به بچه ها بگن تو

وحشیه مشکل روانی داشته اینو پزشکا تایید کردن بعد چطور این روانی تو مدرسه مشغول بکار بوده خدا میدونه ...

اینا تو بچگی بچگی خوبی نداشتن عقده ای ان اومدن سر بچه های مظلوم در میارن وگرنه جرعت داره روبه رو با ادم بزرگ بشه ادم شلوارشو میکشه سرش امروزم از من یه رویی دید که فکرشو نمیکرد 

نه بچم همه چی اوکی هست اره اونجور غیر قانونی هم میشه منتهی راهشو بلد نیستیم بفهمم کسی هست اونجوری یه ...

تو هم میتونی فکشو فشار بدی ولی نه در حدی که بشکنه. فقط درد بگیره و بترسه. همین کاری که با بچت کرده. 

همین کارو کردم دیگه

بیشتر. 

چون بچه آسیب پذیرتره.

اون زنیکه خرس گنده قوی تر از بچه اس 

برا اینکه برابر بشه، باید بیشتر فشار بدی. تا جایی که همون ترس و فشاری که به بچت وارد کرده، بهش وارد بشه.

عزیزم من حدود ۶ سال قبل کلاس دوازدهم بودم این چیزا ندیدم مدرسه مون. این که شما میگی پنجاه درصد تقصیر ...

عزیزم انقدر داداشمو تهدید کرده بهشون گفته بود اگه ب کسی بگین میکشمتون من ادم کشم چاقو نشونشون داده بود اینام بچه ترسیده بودن وقتی سال تموم شد داداشم گریه میکرد من دیگه مدرسه نمیرم از سال دیگه پیگیر ک شدیم دیدیم این بلا سرشون اومده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم انقدر داداشمو تهدید کرده بهشون گفته بود اگه ب کسی بگین میکشمتون من ادم کشم چاقو نشونشون داده ب ...

بچه ها باید آموزش ببینن و یاد بگیرن اینارو زودتر اطلاع بدن .... یه چیزایی تعریف میکنین که تو فیلما هم من ندیدم. نمیدونم کدوم قبرستانی هستن اینا. خخخ ولی من اگه مورد اینجوری ببینم یارو جرئت نمیکنه پاشو از خونه بیرون بذاره و خودش انصراف میده و به التماس می افته