2777
2789
عنوان

معلمی که بچه مو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 2324 بازدید | 140 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم که بعدشم این قانون ما میگه تو دخالت نکن می اومدی شکایت میکردی بیشتر ادمو بدهکار میکنن

فقط میخواستم بدونم چقدره. ولی از نظر اخلاقی هم درست نیس که بیشتر از ظلمِ اون تلافی کنی. در همون حد تلافی کنی دیه نداره ؛ همون قصاص تو قرآنم اومده

فقط میخواستم بدونم چقدره. ولی از نظر اخلاقی هم درست نیس که بیشتر از ظلمِ اون تلافی کنی. در همون حد ت ...

قصاصش کردم موند جواب بد رفتاری با بچه تنها بچه من نیست اولیای پسرا میگن به وسط پای پسرا لگد میزنه خودشو هرکول میدونه اصلا به همه میپره 

به محیط نیست عزیزم کلا ملت میترسن هیشکی خودشو قاطی نمیکنه من تبریزم

خیلی عجیبه برام چیزی که میگی. من بچه بودم یه بار معلم مون به بچه ها یه حرف بدی زد و ولی بدرفتاری نکرد، مامان دختره اومد مدرسه و معلم معذرت خواهی کرد. اینا که میگی برام عجیبه. 

زمانه بدی شده الان مرگا کاملا سر هیچ و پوچه بچه ممکنه بترسه استرس بگیره ایست قلبی کنه چرا متوجه نیست ...

دقیقا. واسه همین من باشم ول کن نیستم و هزینه این کارارو خیلی بالا میبرم 

خیلی عجیبه برام چیزی که میگی. من بچه بودم یه بار معلم مون به بچه ها یه حرف بدی زد و ولی بدرفتاری نکر ...

عزیزم چند سالته بله زمان ما جایگاه معلم مدیر به چیز دیگه بود همه چی سرجاش بود ترس و ادب و احترام بود معلمانی داشتم که واقعا خانم تمام بودن بهترین درس و میدادن  شاگرد اول بودم ولی متاسفانه الان ارزش و احترامی نمونده نه درست حسابی درس میدن نه نه احترام میزارن مخصوصا تو مدارس دولتی میگن پول ندادی حرف نزن میگن حق ندارن پول دریافت کنن ولی سالانه ازمون یه پولی تیغ میزنن اصلا اوضاع خراب شده حرفی می نی لج میگنن با بچه کجای دنیایی زمونه خراب شد رفتتتت....