سلام خانما امروز دخترم با گریه اومد که معلما جلسه داشتن نماینده رو گذاشتن کلاس به ما دوباره درس بده همه موافقت کردن من گفتم نه من نمیخوام بلدم. نماینده معلم ورزش که خودش خودشو کرده ناظم اومده فک بچه رو کشیده فشار داده گفته بی تربیت پروندتو میدم دستت رفتم سراغش که مگه چه کار بدی کرده بچه که اینجور رفتار کردی بیشتر پرید بهم با خود منم کنتاکت کرد بعد شروع کرد به فش دادن منم فششو برگردوندم به خودش بی شخصیت خلاصه تصمیم گرفتم شکایت کنم ازش بعضی ها میگن شکایت کن بعضی ها میگن به بازرسی بگو کسی همچین اتفاقی افتاده براش کدوم کارو کرده به نظرتون چه روشی مناسبه برای سر جاش نشوندن همچین ادمی ....
به محیط نیست عزیزم کلا ملت میترسن هیشکی خودشو قاطی نمیکنه من تبریزم
خیلی عجیبه برام چیزی که میگی. من بچه بودم یه بار معلم مون به بچه ها یه حرف بدی زد و ولی بدرفتاری نکرد، مامان دختره اومد مدرسه و معلم معذرت خواهی کرد. اینا که میگی برام عجیبه.
خیلی عجیبه برام چیزی که میگی. من بچه بودم یه بار معلم مون به بچه ها یه حرف بدی زد و ولی بدرفتاری نکر ...
عزیزم چند سالته بله زمان ما جایگاه معلم مدیر به چیز دیگه بود همه چی سرجاش بود ترس و ادب و احترام بود معلمانی داشتم که واقعا خانم تمام بودن بهترین درس و میدادن شاگرد اول بودم ولی متاسفانه الان ارزش و احترامی نمونده نه درست حسابی درس میدن نه نه احترام میزارن مخصوصا تو مدارس دولتی میگن پول ندادی حرف نزن میگن حق ندارن پول دریافت کنن ولی سالانه ازمون یه پولی تیغ میزنن اصلا اوضاع خراب شده حرفی می نی لج میگنن با بچه کجای دنیایی زمونه خراب شد رفتتتت....