2777
2789
اره اینام همینکارو می کردن! تصور کن یه هفته بود ازدواج کرده بودیم اینا با شوهرش و بچه هاش هلک و تلک ...

چقدر رووو داشتن که یهو مهمون سر زده بیاد خونه تازه عروس دوماد!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر خوب 💟🦋🌹چجوری راضی شون کردی بهشون چی گفتی که نیان منم دقیقا همینجوریم حوصله مهمونی دادن رو ند ...

واقعا این موضوع به مرور اتفاق افتاد و البته خودم خیلی خیلی کم میرفتم من ناراحتیم تو چهرم نشون داده میشه و اصلا اهل حرف زدن در مورد مسائل اینچنینی نیستم البته شوهرمم هم همکاری کرد. هرچند من کارم هم ساعتش طولانیه به اضافه ظاهر ناراحت و کلافم (البته پذیرایی میکردم)خودشون تشخیص دادن نیان امیدوارم موفق باشی♥️🥰

خودتی در ضمن بدون اطلاع از اصل ماجرا و از اول پستا رو ک چی شد نشد و چک نکردی و قضاوت کردی حلالت نمیک ...

اتفاقا از اوووول کاااامل چک کردم

دلم میخواست ببینم چی شد که انقد بددهنی کردی...

دیدم هیچی فقط یه سوال ساده بود

بسیار عالی 💟🦋🌹عزیزم مشخصه شما دانشجویی من رشته انسانی خوندم دیپلم و استعلامش رو هم دارم معدلمم خو ...

عزیزم من درباره رشته انسانی اطلاعات ندارم متاسفانه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
خیلیم عالی الان انقد خرج گرونه بخوای واسه مهمونی آدم صفر تا صدشو خودش هزینه کنه کلیه . واقعا ایده خو ...

ولی یک خواهرشوهر رو اعصاب دارم که چیزی نمیاره برای باز دوم😒😒ولی حسابی زدیم رقصیدیم و بازی کردیم خوش گذشت