2777
2789
واچرا یهو عصبی شدی؟!یه سوال پرسید بدبختاتفاقا سوال منم بود

لطف کن برو نگا کن ک جوابشو مودبانه و با توضیح دادم ولی انگار اتیشش زده باشن افتاد ب جونم

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

عزیزدلم شما که انقدر خانومی ادامه نده 🎀😘🌹

خیلیییی ناراحتم و من الان چندین ساله تو این سایتم حتی جایی که صد درصد مطمئن نبودم کسیو راهنمایی نکردم که حقش گردنم نمونه حتی تایپ کردم ولی ارسال نکردم میگم نکنه راهنمایی یا حرف من اشتباه باشه

بعد این خانم بیاد اینجوری بپره به من

خیلی تلاش کردم مثل خودش جواب بدم اما نمیتونم

پدرو مادر خودم و همسرم هر موقع موقعیتشو داشته باشن لطف میکنن میان خونه امون ولی فقط از قبل خبر میدن که میان

و اینکه من بخواد مادرهمسرمو دعوت کنم بیاد و یا مادر خودمو و اگه دعوت نکنم نباید بیان اصلا برام قابل هضم نیست

چون هر دو خانواده خونه ی بچشونه و محرم ترین فرد به ادم

فقط برام سوال بود خانمایی که خانواده ی همسرشون با دعوت فقط میان و اگه بدون دعوت بیان ناراحت میشن

خانواده ی خودشونم با دعوت میان و این موضوع براشون عادیه و فرهنگشونه یا نه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لطف کن برو نگا کن ک جوابشو مودبانه و با توضیح دادم ولی انگار اتیشش زده باشن افتاد ب جونم

متاسفانه کل مکالماتتوتو خوندم

شما بسیااار بسیار بددهنی

هرچند اونم زیاااد مودب نیست

ولی شما به مرااااتب بی ادب تر جواب دادی

واقعا حالم به هم خورد

یا خدا چه قدر بی ادبی!!!یعنی امثال تو سطح جامعه رو یه تنه چننند لول میکشید پایین

خودتی در ضمن بدون اطلاع از اصل ماجرا و از اول پستا رو ک چی شد نشد و چک نکردی و قضاوت کردی حلالت نمیکنم

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

متاسفانه کل مکالماتتوتو خوندمشما بسیااار بسیار بددهنیهرچند اونم زیاااد مودب نیست ولی شما به مرااااتب ...

اتفاقا شما هم بی اندازه گستاخی🤮🤮🤮 و کلا ی لول بالاتر از هر نظر سری هستی تو سرا از این جهت تبریک میگم

خیلیییی ناراحتم و من الان چندین ساله تو این سایتم حتی جایی که صد درصد مطمئن نبودم کسیو راهنمایی نکرد ...

عزیزدلمم ♥️♥️♥️♥️

خیلی خانومید 🎀🥰

حق دارید من خودمم خیلی جا خوردم از نوع صحبت و ادبیاتشون

سوالتون هم خب مودبانه بود

دوست نداشتن میتونستن کلا جواب ندن یا محترمانه تر پاسخ بدن

اصلا نیازی به این حرفا نبود واقعا آزاردهنده بود

کاش متوجه باشیم چی میگیم و چه اثری رو روان آدم داره

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
اول اینکه عزیزم خانواده خودم از پشت کوه نیومدن یا با دعوت میان یا اطلاع میدن و تشریف میارن با اجازه ...

اتفاقا برای منم سواله که مامان خودم باید با دعوتم بیاد حتما خونه ام؟

چراگارد میگیری عزیزم

من عاشق مهمونی دادنم ولی حتما قبلش اطلاع بدن بیان قدمشون رو چشم

چ خانواده خودم چ خانواده همسرم

مثلا داداشام ک ازم کوچیکترین یهو زنگ بزنن بگن داریم میایم میگم چرا زودتر نگفتید🫩🥲همیشه دوستدارم با دعوت و خوب ازشون پذیرایی کنم

خودمم هیچا سر زده نمیرم

خدای رنگین کمان🕊️

اتفاقا برای منم سواله که مامان خودم باید با دعوتم بیاد حتما خونه ام؟ چراگارد میگیری عزیزم

جوابت فقط خاموشیه عزیزم!!!

هر مهمونی مهمون نیست بعضی ها سر همین مهمونی میان زندگی ادم رو بهم می زنن

من که مهمون سر زده بهم استرس می ده

باعث می شه همیشه حس کنم باید تو حالت آماده باش باشم

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.