2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانواده من با دعوت میانخانواده شوهرم با دعوتم نمیان با اصرار زیاد میانآخه اصلا چرا باید سرزده و بیش ...

خواهرشوهر منم اوایل ازدواجمون سرشو مینداخت پایین و بق خبر میومد پشت در ...هرچی هم سعی کردم لهش بفهمونم کار درستی نیست بدتر کرد تا منو عادت بده و برعکس باعث قطع شدن روابط شد! من نمیگم با دعوت بیان فقط حداقل از قبل خبر بدن که آدم آمادگی داشته باشه و خونه به هم ریخته نباشه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اول اینکه عزیزم خانواده خودم از پشت کوه نیومدن یا با دعوت میان یا اطلاع میدن و تشریف میارن با اجازه ...

وااای. چیگفت مگه؟ سوال پرسید فقط😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐یا شاید من ندیدم چیزی گفته بنده خدا. 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

parasoo1989@
متاسفانه کل مکالماتتوتو خوندمشما بسیااار بسیار بددهنیهرچند اونم زیاااد مودب نیست ولی شما به مرااااتب ...

خدایی به نظر من خوب خودشو نگه داشت خیلی تودار بود که جواب این همه حرفای رکیکی با فحشای پاستوریزه داد

چجوری میتونید اینقد ریلکس باشید لعنتیاااا

خواهرشوهر منم اوایل ازدواجمون سرشو مینداخت پایین و بق خبر میومد پشت در ...هرچی هم سعی کردم لهش بفهمو ...

واااای بدم میاد از مهمونی که بهم خبر نده از قبل حتی مامانمم باشه ناراحت میشم

برام پیش اومده از اقوام و متاسفانه دفعه ی دوم با شوخی گفتم که از قبل خبر بده ولی اونم به شوخی گرفت تکرار کرد

لطف کن برو نگا کن ک جوابشو مودبانه و با توضیح دادم ولی انگار اتیشش زده باشن افتاد ب جونم

خوندیم. شما اول ی جوری جواب دادی داشتی میخوردیش خواهره من. بدبخت ی سوال پرسید. کلا میگما یکم دوست باشیم

parasoo1989@
واااای بدم میاد از مهمونی که بهم خبر نده از قبل حتی مامانمم باشه ناراحت میشمبرام پیش اومده از اقوام ...

اره اینام همینکارو می کردن! تصور کن یه هفته بود ازدواج کرده بودیم اینا با شوهرش و بچه هاش هلک و تلک پاشدن بدون خبر اومدن خونمون! یا بچه هاشونو میومدن میداشتن خونمون! بعدنا هم که من عکس العمل نشون دادم برای اینکه رومو کم کنن وقتایی که شیفت کاریم بود میومدن خونمون .به شوهرم هم گفته بودن زنت از رفت و آمد خوشش نمیاد ...پشت سرمم گفته بود خونه داداشمه نباید که اجازه بگیرم برا رفتن!!

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

خوندیم. شما اول ی جوری جواب دادی داشتی میخوردیش خواهره من. بدبخت ی سوال پرسید. کلا میگما یکم دوست با ...

اره دقیقا حق با شماس، مخصوصا شما ک ب بچه خودت میگی مزخرف میگه و قاطی داره 😁😁😁کاش یکم مراعات کنید دسه کم با بچه خودتون مهربون باشید مهربون!!!

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

اره دقیقا حق با شماس، مخصوصا شما ک ب بچه خودت میگی مزخرف میگه و قاطی داره 😁😁😁کاش یکم مراعات کنید ...

اره بچمه .شماام قاطی داری. ب شماهم میگم. مشکلی داری؟؟؟میتونی منم بخوری. خداشفا بده.

parasoo1989@
اره بچمه .شماام قاطی داری. ب شماهم میگم. مشکلی داری؟؟؟میتونی منم بخوری. خداشفا بده.

البته بعید میدونم ارثی نباشه دنبال درمان باش انشاءالله خوب میشی😁😁😁

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔