2777
2789
متاسفانه کل مکالماتتوتو خوندمشما بسیااار بسیار بددهنیهرچند اونم زیاااد مودب نیست ولی شما به مرااااتب ...

حالا اومده تو تاپیک من میگه چرا ب بچت میگی مزخرف میگه گاهی.( منظور کلمات بی سروتهی ک بچه شش ساله ها میگن. )خدایی ادم بدونه کیا پشت گوشین چ خوب میشد

parasoo1989@
مثلا امشب قابلمه پارتی داریم خونه مااستارتشم من زدمخواهرشوهرامو برادرشوهرام هستن

خیلیم عالی

الان انقد خرج گرونه بخوای واسه مهمونی آدم صفر تا صدشو خودش هزینه کنه کلیه .

واقعا ایده خوبیه هر کسی یه چیزی بیاره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر خونه مرتب باشه و همه چی روبراه باشه مشکلی ندارم با سرزده اومدن اما متاسفانه به خاطر دو تا بچه هام هیچ وقت خونم مرتب برای مهمانی نیست من دوس دارم همه چی عالی باشه وقتی مهمان دارم

از هر دو خانواده انتظار دارم بهم خبر بدن ولی گاهی پیش میاد بی خبر میان و این واقعا ازارم میده

مثلا دیروز مادر شوهرم نبود پدر شوهر و برادرشوهرم دم ناهار گفتن تو راهیم ناهار میایم اونجا ساعت ۱۲و نیم و منم شوهرم نبود ناهار نداشتم تند تند برنج و خورشت بار گذاشتم یعنی خونه هم ترکیده نمیدونستم به کدوم کارم برسم بخاطر همینه که دوس دارم از قبل خبر بدن خوب ادم انقدر هر چقدر راحت باشه بازم معذبه وقتی هیچی سر جای خودش نباشه

جوابشونو بده. من چند سال جواب ندادم اونا پرروتر شدن و خودمم از حرص و جوش مریض شدم ... میتونستم جواب ...

من که خیالم راحته، با اینکه اصلا مشکلی ندارم حتی سرزده بیان ولی چون وضع مالی ما از اونا پایین تره خونه ما نمیان.چند بار دعوت کردم بهانه آوردن دیگه اصلا دعوت نکردم.قبلا سالی یکبار خونه بزرگ فامیل میدیدمشون همونم دیگه نمیبینیم.

با اینکه دلم براشون پر میزنه و بی احترامی نکردم بهشون

خب عمو و عمه و دایی و خاله فرق داره معلومه که رفتو امد باهم باید با دعوت باشه من خواهرو برادر و براد ...

کلا نظرم اینه پدر و مادر میتونن بدون دعوت بیان و بچه برای رفتن به خونه پدر و مادر مختاره بدون دعوت بره.ولی بستگی به آدمش داره.

مثلاً وقتی کسی میگه بدون دعوت بیای ممکنه در رو باز نکنم ،یا من بدون دعوت جایی نمیرم باید بهشون احترام گذاشت (مادر همسرم از اول همین جور بوده بهم یاد داد)

اول اینکه عزیزم خانواده خودم از پشت کوه نیومدن یا با دعوت میان یا اطلاع میدن و تشریف میارن با اجازه ...

اره واقعا سخته چند تا خانواده بیان تازه لخوان شب بمونن بخدا هتل کم میاره در برابرش ....

خیلیییی ناراحتم و من الان چندین ساله تو این سایتم حتی جایی که صد درصد مطمئن نبودم کسیو راهنمایی نکرد ...

خانواده ی همسر با پدرو ماد همسر متفاوتن

پدرو مادر هر کسی هر زمان رفت خونه ی بچش برکت با خودش به اون خونه میبره واگر کسی گله کنه از بی وجودیشه فرقی نداره عروس یا داماد هر کی گله بی وجوده و ناسپاس

ولی دیگه خواهر و برادروعروس و داماد خانواده بدون دعوت برن زشته بخصوص اگر با همسر و بچه هاشون برن حالا ادم دلش برا خواهرش یا برادرش تنگ میشه یه سر بره و بیاد ایراد نداره ولی اگر قراره با همسرش بره اگر بهش احترام کافی نزاشتن نباید ناراحت بشه چون ممکنه صاحبخونه تو شرایط خوب مالی یا روحی نباشه و نتونه از پس این ملاقات ناخواسته بربیاد....

خواهرشوهر منم اوایل ازدواجمون سرشو مینداخت پایین و بق خبر میومد پشت در ...هرچی هم سعی کردم لهش بفهمو ...

منم از این فامیلا دارم البته نسبت نزدیکی ندارن. اوایل هول میشدم که وسایل پذیرایی رو آماده کنم و غذا سفارش بدم و... بعد دیدم این شخص علنا داره میگه لایق محبت و احترام نیستم. نیازی نیست برای اومدنم آماده بشید. من از خودش بیشتر دوستش دارم؟ دو سه بار اهمیت ندادم دیگه کمتر میان.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بی دعوت نمیرم بی دعوت نمیان گفتم درس دارم مزاحم نشن

بسیار عالی 💟🦋🌹عزیزم مشخصه شما دانشجویی من رشته انسانی خوندم دیپلم و استعلامش رو هم دارم معدلمم خوب بود دوست دارم برم دانشگاه آزاد چه رشته ای بخونم که در کمترین زمان ممکن تموم بشه مدرک بگیرم بازار کارش برام مهم نیست فقط یه رشته راحت معمولی مدنظرمه که فقط مدرکش رو بگیرم شما چه رشته ای پیشنهاد میدین؟

کلا مهمونی دوست ندارم چه خانواده خودم چه خانواده همسرم و اونا هم آدمهای خوبین نمیان خداروشکر

چقدر خوب 💟🦋🌹چجوری راضی شون کردی بهشون چی گفتی که نیان منم دقیقا همینجوریم حوصله مهمونی دادن رو ندارم فقط نمی دونم چی بگم؟