2777
2789
عنوان

نمیزارم از گلوش آب خوش پایین بره

184 بازدید | 12 پست

نامزد سابقم قبلا بهم کلی وعده و قول داد میگفت منو دوست داره یهو بی سر و صدا کشید عقب و گفت بدرد هم نمیخوریم من براش هیچ چیز کم نذاشتم هیچی حتی از حق خودم می‌گذشتم واسه اینکه لبخند روی لبش بیاد🥲

ولی الان که ازم جدا شده و میخاد بچسبه به دخترای دیگه قول دادم تا جون دارم زندگیشو خراب کنم 

نمیزارم سمت هیج دختری بره و با هرکی آشنا بشه میگم یروزی با من بوده تا بفهمه با کی طرفه😊👌

دلم خوابی می‌خواهد از جنس مرگ تنم آغوشی می‌خواهد از جنس قبر🙂🖤

اشتباه میکنی 

برو دنبال زندگیت و  اینم یه اتفاق تلخ بوده ک  ممکنه برای خیلی ها پیش بیاد 

جای  کینه  از این اتفاق درس بگیز 

منم طلاق گرفتم پس  درکت میکنم و شعار الکی نمیدم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بگی با من بوده خیلی دخترا برا شون مهم نیس 

دخترا هم خودشون الان هر کدوم ده تا اکس و نکس و رل و... دارن چه برسه پسر

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

این کارت اصلاااااا فایده نداره

بلکه نقطه ضعف نشون میدی

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

شماها چرا اینجورین خب نمیخوادت ولش کن بالاخره نشده دیگهتوام اون موقع عقل داشتی نمیکردی ،وا

آخه جای من نیستی بدونی چقدر دلم شکست من باور کرده بودم تک تک جملاتشو وقتی میگفت بهتر از تو وجود نداره واقعا حالم خوب بود و خداروشکر میکردم اصلا مگه من چه بدی بهش کردم که گزاشت و رفت😭😭

دلم خوابی می‌خواهد از جنس مرگ تنم آغوشی می‌خواهد از جنس قبر🙂🖤

آخه جای من نیستی بدونی چقدر دلم شکست من باور کرده بودم تک تک جملاتشو وقتی میگفت بهتر از تو وجود ندار ...

ببین ادما طبق هیجاناتشون حرف ،زبون بازی ک استفاده از جملات عاشقونه شده روتین ملت ،حتی دیگه بار احساسیم نداره

برای خودت تجربه شد از یه گوش بگیر از یه گوش بده بیرون

تو رابطه فقط به فکر منفعت خودت باش 

الانم گذشته حداقل به خودت ظلم نکن بیشتر از این،تحقیر نکن خودتو و هیچوقت سراغشو نگیر حتی اگر از دلتنگی داشتی جون میدادی

میگذره و ادمای بهتری میان تو زندگیت ،تو باید این درس تو رابطتت میگرفتی