2777
2789
عنوان

برای صد تا 150نفر مهمون چند تا مرغ بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7991 بازدید | 254 پست
بحث گرونی هم نباشه ما واقعا خیلی اذیت میشیم بلاخره خانوادم می‌خوان برن آرایشگاه و کلی کار دیگه دارن

کاملا درسته 

ساندویچ مرغ کنید با ساندویچ کتلت 

چون شام اصلی رو در تالار میدید 

یکی می‌خواد سفره باز کنه جمع کنه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرق داره سرخ کردن مرغ ها کلی وقت میبره

گوشت هم هزینش بالاست.ایتجا رسمه گوشت درشت می‌ذارن در حد ران مرغ هر کدوم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خواهش میکنمدر ضمن خوشبخت بشید ان شاءالله

فدات بشم عزیزم ممنون

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

آخه این غذای اصلی نیست. از ینو برا نهار می‌خوایم بدیم.شام تو تالار هست

نهاره دیگه

اونم مجلس عقد و خونه ی عروس و فامیل غریبه و راه دور خسلی مرغش کم میشه 

حداقل هر مرع برای ۶نفر

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
۱۵تاهم کمه واسه ۱۵۰نفر

واقعا؟!

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

به نظرم مرغ نخر رون بخر مرغ ضایعات زیاد داره 

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

کاملا درسته ساندویچ مرغ کنید با ساندویچ کتلت چون شام اصلی رو در تالار میدید یکی می‌خواد سفره باز کنه ...

اصلا بهش فکر میکنم حالم گرفته میشه.بعد چون خودمم نیستم نظارت کنم میترسم اینطور که میخوام پیش نره

گوشت هم هزینش بالاست.ایتجا رسمه گوشت درشت می‌ذارن در حد ران مرغ هر کدوم

میگم خورش قیمه بهتره زیاد در میاد

چلو گوشت که نیست که تکه ی بزرگ بذارین

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

به نظرم مرغ نخر رون بخر مرغ ضایعات زیاد داره

اره این بهتره دوستان هم نظرشون همین بود

حدود ۴۵ مرغ

حدود ۳۰ کیلو برنج 

۳ کیلو فلفل دلمه

۳ کیلو هویچ

۴ تا رب

دو کیلو کیوی

یه کاسه کوچیک چوب دارچین

۵ کیلو روغن 

نیم کیلو زرشک

حدود ۶ گرم زعفرون

من تقریبی حساب کردم بستگی به مهمونهات  داره ولی اگه بخور هستن این کافیه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳