2777
2789
عنوان

برای صد تا 150نفر مهمون چند تا مرغ بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7998 بازدید | 255 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عقد.این مهمون ها از شهر دیگه میان و برا نهار میرسن خونمون

اوهههه

غذای اصلی برای شب پس؟

ناهار ساده بزارین

یا آبگوشت بزارین یا روز قبل کتلت بپزین 

مادرشوهر من برای مجلس خواهرشوهرم مهمون راه دور داشت ۳ روز قبل اومد ۳۰۰ تا کتلت شایدم بیشتر درست کرد بعد ۳۰ ،۴۰ تایی بسته کرد گزاشت فریزر هر تعداد میرسیدن این برمی‌داشت گرم‌کردن میبردن سر سفره دیگه خودشم رفت ارایشگاه بقیه به مردا سپرد که هرچی لازمه گرم کنید 

قورمه سبزی بهتره گرونتر هم میشه ولی راحت‌تره یا هم برای ۱۵۰نفر ،۱۰تا مرغ بگیرید چرخ کنید هم ران هم س ...

قرمه سبزی ممکنه خیلی ها دوست نداشته باشن هزینش هم خیلی بالاست

اینجا گوشت کوچیک نمی‌ذارن باید درشت باشه حتما هم باید قرمز باشه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

۱۰تاکمه

برای چرخ کرده مرغ برای کباب تابه تی گفتم 

وگرنه برای پلو مرغ ۱۵تا لازمه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اوههههغذای اصلی برای شب پس؟ناهار ساده بزارینیا آبگوشت بزارین یا روز قبل کتلت بپزین مادرشوهر من برای ...

چه جالب.افرین بهش .غذای شب تو تالار هست 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

قرمه سبزی ممکنه خیلی ها دوست نداشته باشن هزینش هم خیلی بالاستاینجا گوشت کوچیک نمی‌ذارن باید درشت باش ...

چقدر پس بی فکرن در این گرونی 

عدس پلو ،هویچ پلو با مرغ ریش شده با زرشک 

شوید پلو با چرخکرده شوید 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ولی پیشنهادم اینهخورش قیمه درست کنیدراحت تر هست

فرق زیادی نداره

اره باید حتما آشپز بیاد

فکر کردن و حساب کتاب نمیخواد

اشپز خودش لیست میده

برای این مواقع هم معمولا ران میخرن به تعداد افراد 

خیلی زشته برای مهمانی مرع ۸تکه کنی مثلا جلو یه مرد گنده یه نصف ران مرغ بزاری اصلامحلسی نیستت

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چقدر پس بی فکرن در این گرونی عدس پلو ،هویچ پلو با مرغ ریش شده با زرشک شوید پلو با چرخکرده شوید

بحث گرونی هم نباشه ما واقعا خیلی اذیت میشیم بلاخره خانوادم می‌خوان برن آرایشگاه و کلی کار دیگه دارن

فکر کردن و حساب کتاب نمیخواداشپز خودش لیست میدهبرای این مواقع هم معمولا ران میخرن به تعداد افراد خیل ...

آخه این غذای اصلی نیست. از ینو برا نهار می‌خوایم بدیم.شام تو تالار هست

اره واقعا منم گفتم شما ایده بگیرید

مرسی گلم