2777
2789
عنوان

سقف سکه برای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3640 بازدید | 221 پست
نداشته باشه هم باید بده مگه اینکه تا آخر عمر آواره و دربدر باشه چیزی به نامش نباشه که اون بابو خودش ...

اینکه باید بده که درسته ولی دیگه فشار زندان رو نداره بعد از 14 سکه هر وقت داشت میده و احتمال زیاد بشه سالی یه سکه اگر نداشت

بپذیریم نپذیریم صدامون به جایی نمیرسه 🥲🌷

نه دیگه رفتی خیابون ی نگا ب دور و برت بنداز ببین چی بوده چی شده اونوقت میبینی واقعا خواستن توانستنه ولی چون این قضیه حاد نیس یا کنار اومدن فورسشون نیس البته نمیشه ندید گرفت ک سیاست بر اینه ک سرگرم چنین موضوعات پیش پا افتاده ای مثه سیگار کشیدن و نمایش پرسینگ ناف باشیم تا حس نکنیم چ کلاه گشادی و ب چ قیمتی سرمون رفته

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا هیچ کاری نتونیم میتونیم که نزاریم تو مجلس یا دولت باشن برای ما خانوما حداقل اصلاح طلبها بهترن

ازاین ناراحتم که بعضی زنا موافقن بااین قوانین ضدزن😑

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

مرتیکه خراب

اون ک ب کنار دیگه همشون از امشب با دمشون گردو میشکنن منتظر حرم سرا باید باشیم ب زودی😁😁😊

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

خب مهریه ک عملا با قسطی شدن و سالی یکی نهایت دو سکع حذفه خودمون بیخبریم این سقف ۱۴ تا هم دیگه مهر خل ...

فقط برهنگی نبود البته...گفتند ما ناموس کسی نیستیم مرداد بی غیرت شدند دیگه به زن تو خیابون کتک هم بخوره محل نمیزارن...گفتند مستقیم. الان مردا دنگ کافه ازشون میگیرن...تا صبح بخوای بگی هست

فقط برهنگی نبود البته...گفتند ما ناموس کسی نیستیم مرداد بی غیرت شدند دیگه به زن تو خیابون کتک هم بخو ...

باید گندش در بیاد و مفتضح شه ک ی عده سر عقل بیان دیگه غیر این نیس ک با عقل و هوشی ک ما داریم متاسفانه 

انشاءالله خدا امون شون نده 😂👌🏻

ارهعععع خدا اون کمر بی صاحابیشون و بزنه از ما ک جز دعا بر نمیاد 😁😅😂😂😂😁😁😁🥲

آمین آمین یارب العالمین 💖😆💀

ما خانما همه دس ب دعاییم امشب بر باعث و بانیش لعنت🤲🤲🤲امین👍😁😁😁🤭

اخه دختر خوب اول اینکه ازدواج نکردن ک منطقی و پذیرفتنی نیس نمی بینی چقد تاپیک خواستگار ندارم و بی شو ...

بی‌راه هم نمیگه. خیلی از خانم‌های ایرانی متاسفانه غیرت ندارن. کافیه همه یه مدت ازدواج نکنن از ترس آمار پایین فرزندآوری حتی ممکن بود قوانین قبلی هم اصلاح شه. والا بر عکسه تمام قوانین به نفع مرده باز تهش مردا هستن که میل به ازدواج ندارن خانما همه از خداشونه خب معلومه که شرایط بدتر هم میشه. الان یه نگاه به قوانین ازدواج و کار کشورهای پیشرفته کن. اسمش همه چی برابر و تنصیف اموال و… هست ولی بیشتر به نفع زنه. مثلا اگر مرد خیانت کنه همه اموال به زن میرسه ولی برعکسش نیست. موارد عجیب این مدلی کلا زیاد دارن چون اونا هم فهمیدن فشار ازدواج بیشتر برای زنه و باید جوری باشه که ترغیب به ازدواج شن. 

اینجا باور کن چهار روز دیگه میان کارزار میذارن که چرا مردا نباید مهریه بگیرن و این چه برابری هست و فلان. حتی اجرا هم بشه باز دوباره خانما میان اینجا تاپیک میزنن چرا من شوهر ندارم چرا خواستگار ندارم چرا فلان! واقعا از ماست که بر ماست.

بی‌راه هم نمیگه. خیلی از خانم‌های ایرانی متاسفانه غیرت ندارن. کافیه همه یه مدت ازدواج نکنن از ترس آم ...

اره ولی شما باید حرفی بگی شدنی وقتی دور از جون دختر مجرد واسه مرد متاهل له له میزنه شدنیه اینا ازدواج نکنن !!دسه کم دس از زاد و ولد بکشنم خوبه!مردا ک بله جلوشون پره چرا ناز نکنن حق دارن منم بودم ناز می کردم بله اصلا مهر باطل منم اگه دقت کنی تو پستای بالا همین و گفتم ک تصنیف اموال و حقوق برابر دسه کم حالا بیشتر نخواستیم و اینکه در همه موارد دنبال رو غرب و شرق ...حالا ک ب حقوق زن رسید خودکفاییم دیگه😁🤣🤣