2777
2789
عنوان

سقف سکه برای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3687 بازدید | 221 پست
البته بچه ها دقت کنید مرد تا آخر عمرش بدهکار میمونه شاید ی مدت جلس قانون زندان رو برنداره ولی چیزی ا ...

اگه همه تایید کنن نهایتا تا اسفند تمومه

طرحی ک تصویب شده رو نمیشه لنگ در هوا نگه داشت

باید روی شورای نگهبان و دولت کار کرد و بهشون زنگ و پیام داد که عواقب این طرح چیه، از راه های ارتباطی که توی گوگل هست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه همه تایید کنن نهایتا تا اسفند تمومهطرحی ک تصویب شده رو نمیشه لنگ در هوا نگه داشتباید روی شورای ن ...

باید کارزار راه بندازن خانوما 

و اینکه این مهریه تا ابد روی دوش مرد هست حالا زندان بره نره چیزی به اسمش باشه نباشه 

باید کارزار راه بندازن خانوما و اینکه این مهریه تا ابد روی دوش مرد هست حالا زندان بره نره چیزی به اس ...

کارزار اگه فایده داشت که الان طومار این طرح پیچیده شده بود

امضای کارزار مخالفان طرح بیشتر از موافقهاست

برکناری نماینده که سخت تره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

مهریه هر چی باشه اصلا بگو از یدونه تا هزارتا سرجاش هس،ولی فقط برای 14 تا سکه اولی زندانی داره اگر نداشت بده 14 تای اولی رو بده دیگه زندان نمیره ولی اگر طرفت دارا باشه بقیه اش میتونی بگیری این اصل این قانون هس که تصویب شده

نه میدونم در کل میگم 😉مجلس بعدی رو از،اصلاح طلبان بردارن خانوما هواسشون باشه به کی رای میدن اصول گر ...

این اصولگراها اکثرا دنبال صیغه و تعدد زوجین هستن واسه همین میخوان مهریه پایین باشه 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

نه میدونم در کل میگم 😉مجلس بعدی رو از،اصلاح طلبان بردارن خانوما هواسشون باشه به کی رای میدن اصول گر ...

دیگه اب از سر ما گذشت این کارها فایده نداره

این اصولگراها اکثرا دنبال صیغه و تعدد زوجین هستن واسه همین میخوان مهریه پایین باشه

دقیقا هیچ کاری نتونیم میتونیم که نزاریم تو مجلس یا دولت باشن 

برای ما خانوما حداقل اصلاح طلبها بهترن 

مهریه هر چی باشه اصلا بگو از یدونه تا هزارتا سرجاش هس،ولی فقط برای 14 تا سکه اولی زندانی داره اگر ند ...

نداشته باشه هم باید بده مگه اینکه تا آخر عمر آواره و دربدر باشه 

چیزی به نامش نباشه که اون بابو خودش خسته میشه بالخره 

کارزار اگه فایده داشت که الان طومار این طرح پیچیده شده بودامضای کارزار مخالفان طرح بیشتر از موافقهاس ...

از بس طلاق زیاد شده اینطوری کردن 

ولی مرد همیشه بدهکار میمونه در هر حال مگه اینکه کارتن خواب باشه 

این یکی دیگه از هزاران نمونه ظلم به زنان تو این کشور!!!

نمیدونم چطور به خودشون اجازه میدن تو توافقی که بین دو نفر صورت گرفته و به صورت کتبی ثبت و امضا شده دخالت کنند؟؟؟

واقعا خجالت آوره

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏