زریار_۳۴ مدیر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3109 عنوان سقف سکه برای مهریه | مشاهده متن کامل بحث + 3691 بازدید | 221 پست خب ک چی آقایون قانونگذار مثلا میخواید آمار ازدواج و فرزندآوری ببرید بالا!!!زهی خیال باطلمنتظر عواقب این تصمیم شتابزده و بالارفتن آمار طلاق باشیدکجان فعالین حقوق زنان معلم جان،تاپیک نزن سر جدت...کاربرای فهیم نی نی سایت میان توهین میکنن 1404/09/12 | 11:11 29 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 3188 زبونی میگی ولی بازم نمیتونی باید تو ذات باشه 👌🏻💜 قول میدم تمام سعیمو میکنم خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 14282 البته بچه ها دقت کنید مرد تا آخر عمرش بدهکار میمونه شاید ی مدت جلس قانون زندان رو برنداره ولی چیزی ا ... اگه همه تایید کنن نهایتا تا اسفند تمومهطرحی ک تصویب شده رو نمیشه لنگ در هوا نگه داشتباید روی شورای نگهبان و دولت کار کرد و بهشون زنگ و پیام داد که عواقب این طرح چیه، از راه های ارتباطی که توی گوگل هست ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 14282 چرا مگه با رای بالا نمیرن ? کی گفته اینو؟ ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.
جلوهنما عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29212 اگه همه تایید کنن نهایتا تا اسفند تمومهطرحی ک تصویب شده رو نمیشه لنگ در هوا نگه داشتباید روی شورای ن ... باید کارزار راه بندازن خانوما و اینکه این مهریه تا ابد روی دوش مرد هست حالا زندان بره نره چیزی به اسمش باشه نباشه
hanie241 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 4227 خدا لعنتشون کنه ، انشالا زندگیاشون خراب شه که اینقدر به زنا ظلم میکنن الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞
جلوهنما عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29212 کی گفته اینو؟ نه میدونم در کل میگم 😉مجلس بعدی رو از،اصلاح طلبان بردارن خانوما هواسشون باشه به کی رای میدن اصول گرا نباشن
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 14282 باید کارزار راه بندازن خانوما و اینکه این مهریه تا ابد روی دوش مرد هست حالا زندان بره نره چیزی به اس ... کارزار اگه فایده داشت که الان طومار این طرح پیچیده شده بودامضای کارزار مخالفان طرح بیشتر از موافقهاستبرکناری نماینده که سخت تره ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.
بانوپاییز00 عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 526 مهریه هر چی باشه اصلا بگو از یدونه تا هزارتا سرجاش هس،ولی فقط برای 14 تا سکه اولی زندانی داره اگر نداشت بده 14 تای اولی رو بده دیگه زندان نمیره ولی اگر طرفت دارا باشه بقیه اش میتونی بگیری این اصل این قانون هس که تصویب شده
hanie241 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 4227 نه میدونم در کل میگم 😉مجلس بعدی رو از،اصلاح طلبان بردارن خانوما هواسشون باشه به کی رای میدن اصول گر ... این اصولگراها اکثرا دنبال صیغه و تعدد زوجین هستن واسه همین میخوان مهریه پایین باشه الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 14282 نه میدونم در کل میگم 😉مجلس بعدی رو از،اصلاح طلبان بردارن خانوما هواسشون باشه به کی رای میدن اصول گر ... دیگه اب از سر ما گذشت این کارها فایده نداره ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.
جلوهنما عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29212 این اصولگراها اکثرا دنبال صیغه و تعدد زوجین هستن واسه همین میخوان مهریه پایین باشه دقیقا هیچ کاری نتونیم میتونیم که نزاریم تو مجلس یا دولت باشن برای ما خانوما حداقل اصلاح طلبها بهترن
جلوهنما عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29212 مهریه هر چی باشه اصلا بگو از یدونه تا هزارتا سرجاش هس،ولی فقط برای 14 تا سکه اولی زندانی داره اگر ند ... نداشته باشه هم باید بده مگه اینکه تا آخر عمر آواره و دربدر باشه چیزی به نامش نباشه که اون بابو خودش خسته میشه بالخره
bano_deli عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 2870 اشکال نداره منم موافق مهریه زیاد نیستم فقط حق طلاق رو بدن 👾
جلوهنما عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29212 کارزار اگه فایده داشت که الان طومار این طرح پیچیده شده بودامضای کارزار مخالفان طرح بیشتر از موافقهاس ... از بس طلاق زیاد شده اینطوری کردن ولی مرد همیشه بدهکار میمونه در هر حال مگه اینکه کارتن خواب باشه
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13949 این یکی دیگه از هزاران نمونه ظلم به زنان تو این کشور!!!نمیدونم چطور به خودشون اجازه میدن تو توافقی که بین دو نفر صورت گرفته و به صورت کتبی ثبت و امضا شده دخالت کنند؟؟؟واقعا خجالت آوره خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏