درسته اهرم فشار نیست که امیدوارم این طرح تایید نشه ولی به نظرت مبلغ مهریه بخشیده میشه ؟؟؟نه مرد میتو ...
اره. اون قسمت خریدن هم درست میگی یه نقطه مثبت طرح اینه که بلافاصله بعد دادخواست طلاق مرد نمیتونه اموال رو انتقال بده و یا پول بیاد به حسابش نمیتونه ب نام یکی دیگه چیزی بخره مصداق فرار از دینه و دادگاه محکوم میکنه
در مورد بند اخر بنظرم بهترین کار اینه زنها روی خودشون سرمایه گذاری کنن و خودشون رو ارتقا بدن در این صورت مجبور نمیشن هرچیزی رو بپذیرن. اشتغال زن خیلی نقش مهمی ایفا میکنه (البته در مورد مناطق محروم فرهنکی شدنی نیست)
ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.
درسته اهرم فشار نیست که امیدوارم این طرح تایید نشه ولی به نظرت مبلغ مهریه بخشیده میشه ؟؟؟نه مرد میتو ...
مرد ازدواج میتونه بکنه خوبم میکنه وقتی که ثابت کنه زن خونه رو ترک کرده و تمکین نمیکنه دادگاه به راحتی اجازه ازدواج مجددشو صادر میکنه، یارو میتونه ۴ تا زن همزمان داشته باشه
کجای کاری خواهر؟
خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
مسئله اینه اون مرتیکه ها با مجوز رفتناشنا داشتن ک تونستن مجوز بگیرن.ضمن اینکه به اعتراضات زنان مجوز ...
درسته بله دقیقا متأسفانه ولی اجازه بده بی خبری و قبول نکنم وقتی تو همون قضیه همه ب راحتی با خبر شدن اینم حتما خبر دارن ولی موضوع اینه ک این قضیه واسشون اهمیت خاصی نداره یا اینکه در حال حاضر از اهمیتش غافلن چون هنو درگیرش نشدن یا بدتر در ناخوداگاهشون پذیرفتن ک جنس نر برتره و اختیاراتشم طبعا بیشتر متأسفانه یعنی پذیرفتن نتیجه باخت بدون مبارزه ک ب واقع راحتتره ی خانمی تو همین سایت میگفت شوهرم قراره زن دوم اختیار کنه و تو منطقه ما خیلی این عادیه،خب عزیز من چرا باید عادی بودنش مجوز باشه برای ادامه اش مگه اینهمه بی عدالتی ها مثه برده داری عادی نبود ایا الانم عادیه!!!
🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمیبخشی و به خودت یادآوری نمیکنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔
آمار طلاق از طرف آقا به خودیه خود در ایران خیلی بالا بود چون قانون ایران فقط به نفع آقایونهاینجوری د ...
چرا نکنه وقتی قانون و مردا می نویسن انتظار نداشته باش ب نفع ما بنویسن در ضمن از لحاظ قانون کاری نکرده خیانت کجا بود تازه دوتا از چهارتا رو گرفته صیغه ها هم ک بماند روز مبادا
🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمیبخشی و به خودت یادآوری نمیکنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔