2777
2789

سقط جنین گناه

و باعث میشه زندگی باشه تو اطراف مورد بوده اتفاق خوب یا بد بیوفته؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سقط عمد بله...

من خانمی میشناختم بخاطر اینکه بچش دختر بود عمدا بچه رو کشت

بعدش درگیر انواع عذاب وجدان ها شد وحال روحیش به قدری بد شد مجبور شدن مدت طولانی تیمارستان بستریش کنن...

قتله شوخی بردار نیست

حالا می خواد به هر علتی باشه، قتل، قتله

دقیقا موندم تو دو راهی لطفاً تاپیک یکی به آخرم ببین🙏😢

عزیز من

اینجا میگن ما سقط کردیم زندگیمون بهتر شد !

چه انتظاری داری ؟

اون بچه ی شماست. جون داره

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

شما دلیل سقط چی بود اگه دوست داشتی بگو با چه روش

من افسرده بودم اون دنیا میومد مادر خوبی نمیشدم قطعا

قرص

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
سقط عمد بله... من خانمی میشناختم بخاطر اینکه بچش دختر بود عمدا بچه رو کشتبعدش درگیر انواع عذاب وجدان ...

از من قلبش تشکیل نشده دوهفته هستم ولی شرایط مالی که هزینه کنم تا دوسال نداریم چون زیر قسط و وام و....

ولی از لحاظ سرمایه ملک و زمین داریم

دوتا بچه دارم

از من قلبش تشکیل نشده دوهفته هستم ولی شرایط مالی که هزینه کنم تا دوسال نداریم چون زیر قسط و وام و... ...

ببن مشکل داشته باشه خود دکتر تایید می کنه و نامه میده

در غیر این صورت باشه، نباید انجام بدی

عزیز من اینجا میگن ما سقط کردیم زندگیمون بهتر شد ! چه انتظاری داری ؟ اون بچه ی شماست. جون داره

به خدا سر دو راهی موندم از طرفی ن کودکی کردم ن جوانی ۲۵سالمه دوتا بچه دارم از لحاظ مالی تقریبا صفر چون زیر قسط و وام و.... ولی سرمایه ملک و زمین داریم نمیدونم چه گروهی بخورم

از من قلبش تشکیل نشده دوهفته هستم ولی شرایط مالی که هزینه کنم تا دوسال نداریم چون زیر قسط و وام و... ...

دو هفته که نیستی

حداقل باید چهار هفته بشه که آزمایش بدی

شما که اینقدر مردد هستید فکر عذاب وجدانش رو کردی ؟

ارزش داره یه عمر با عذاب وجدان زندگی کنی ؟

چیزیه که شده. قسط و قرض همه دارن یه روزی تموم میشه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ببن مشکل داشته باشه خود دکتر تایید می کنه و نامه میدهدر غیر این صورت باشه، نباید انجام بدی

من از اینکه برا بچه هام و همسرم اتفاق بدی بیوفته میترسم اگر نه از لحاظ روحی و.... هم نمیتونم ای خدایا 😭