2777
2789
عنوان

سقف سکه برای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3694 بازدید | 221 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐😐😐خوبه گل و بلبل شد 🤐

🙃🙃🙃

من فقط امیدم به شورا نگهبان و مجمع تشخیص مصلحته

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

پابند یعنی موعد مهریه خودشون پیداش میکنن؟

نمیتونه فرار کنه هر جا بره مشخص

پیداش کننم میگه ندارم اعسار میزنه کار خاصی اتفاق نمیوفته فک کنم

خدا سر هیچ کس نیاره عده کمی میتونن کلا مهریه رو بگیرن فقط اهرم فشاره که فشارو دارن هی کمترش میکنن🥲

لامصب زمانی که من دارم طلاق میگیرم و برا مهریه اقدام کردم مجلس دست به کار شده بابا یکم فرصت میدادین بخاطر طلاق میخواستم ببخشم خلاص شم آخه خدا لعنتتون کنه 

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
کجا طرف مرد رو گرفتم که فکر کردی من مردم!!دیگه وقتی چهارده تا سکه شده راهکار بهتر میشناسید؟ چهارده س ...

اخه دختر خوب اول اینکه ازدواج نکردن ک منطقی و پذیرفتنی نیس نمی بینی چقد تاپیک خواستگار ندارم و بی شوهرم و فلان میزنن ...خب بس با ۱۴ تا چ گلی ب سرش بگیره طرف ک عمر و جوونیش و فرصتش داده و مرد خیانت کرده وزنش و داشتیم ک بچه رو هم انداخته بیرون🥲  جایی ک تعیین همه چی با مرده !؟حق تعیین مهریه سقف نداره و عرفا و شرعا ب عهده پدر عروسه ما می خوایم این مثل قبل بعهده پدر عروس باشه و تمام نشد قانون نصف اموال و حقوق برابر حضانت و خروج و شغل و طلاق و حذف چند همسریو ضیغه جایگزین شه تمام

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

من جدیدا تو اینستا دیدم یه وکیل تو ریلز گفت که پابند حذف شده

نه فک نکنم خدا نکنه

اینطوری اونایی که میخوان طلاق بگیرن بدبخت میشن که

اون موقع باید همه خانوما دو سال صبر کنن بعد خلاص شن

اخه دختر خوب اول اینکه ازدواج نکردن ک منطقی و پذیرفتنی نیس نمی بینی چقد تاپیک خواستگار ندارم و بی شو ...

چی بگم

در حال حاضر واقعا کار دیگه ای نمیشه کرد. اونهایی هم که تاپیک میزنن خواستگار ندارم قشر کوچکی از جامعه ان و نمیشه زیاد توی معادلات حسابشون کرد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اخه دختر خوب اول اینکه ازدواج نکردن ک منطقی و پذیرفتنی نیس نمی بینی چقد تاپیک خواستگار ندارم و بی شو ...

کی میشنوه اینارو

اونیکه تصویب میکنه خودش مردههه میاد طرف زنو میگیره؟!😂

با این گرونی و کش دادن این مسئله از قبل عید فک نکنم رد بشهفقط کاش ینفر عاقل یه بند اضافه کنه به نفع ...

لطف کردن ی بند طلاق گذاشتن ک به درد عمشون میخوره

کدوم خارجی میاد با ایرانی ازدواج کنه بیاد ایران

ما میریم محل سکونت آقا اون چرا بیاد؟

محل سکونت  با آقاست