2777
2789
عنوان

سقف سکه برای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3694 بازدید | 221 پست
تو شهرایه اطراف ما قلمایه بزرگ با پسره برعکس ما همه چی میدیم در عوض کلا سیسمونی نمیدیم...سیاهه هست و ...

اها

اره برای اجناس جدید نیست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا میخوان آمار ازدواج ببرن بالا مثل کشور ترکیه ولی آخه اینجا حقوق برابرو به زن نمیدن فقط مهریه حذف ...

حالا ببینید سونامی خیانت مردان راه بیفته. این مجلس رو باید به توپ بست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

سقف مهریه ۱۴تا یعنی چی؟؟؟الان چی میشه

میشه ۱۰۰۰ تا سکه تعیین کرد 

فعلا تو مجلس رای دادن باید مجمع تشخیص مصلحت نظام تأیید کنه که بعید می دونم 

تا سقف ۱۴ تا اگر تأیید شه ضمانت اجرا کیفری داره بقیش رو از طریق حقوقی میشه گرفت 

اگر تأیید شه دیگه مرد زندان نمیره تا سقف ۱۴ تا پابند الکترونیکی میزنن

ولی یه خوب کوچیکی ک قانون داره اینه که بعد دو سال اگه علافت کنه یا در صورت کراهت با بخشش حق و حقوقت یه طرفه بدون رضایت مرد میتونی جدا بشی. قبلا رضایت لازم بود 

اگه توش نرینن خوبه

بدیش هم اینه مرده میره انقدر زن رو اذیت میکنه ک لا کراهت شدید جدا بشه! اقا کلا ازدواج نکنید😑مرد ایرانی خوب نایابه،دنبال چی هستید دقیقا

میشه ۱۰۰۰ تا سکه تعیین کرد فعلا تو مجلس رای دادن باید مجمع تشخیص مصلحت نظام تأیید کنه که بعید می دون ...

اخه قیمت سکه خیلی بالارفته و داره بالاتر هم میره. با این قیمت احتمال رد شدنش خیلی کمه 

خدا لعنتشون کنه بخاطر همین شرایط راحت طلاق و راه در رو زیادش مردا اهل زندگی نیستن دیگنمونش شوهر نامر ...

هیچی عوض نشده خیلی وقته زندان نمیرن آقایون بخاطر مهریه

این احمقا ۱۴ تا رو هم ندارن بدن که در هر صورت فشار میخورن، مهریه ۱۴ تا نشده فقط میگن تا ۱۴ تا حق حبس داری همین بیشتر باشه پابند میگیره و از یه محدوده ای به بعد نمیتونه خارج شه

مهریه کامل سر جاشه فقط پابند میخورن و قسطی میشه یه عمر تو مضیقه زندگی میکنن نه میتونن چیزی بخرن نه میتونن چیزی بفروشن نه میتونن کارتای بانکیشونو استفاده کنن

زندان صد شرف داشت به پابند، پابند انگار به سگ میبیندی افسارشو میگیری تو دستت✌️😆

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
هیچی عوض نشده خیلی وقته زندان نمیرن آقایون بخاطر مهریه این احمقا ۱۴ تا رو هم ندارن بدن که در هر صورت ...

یه بند خیلی خیلی بدی که داره اینه ک با افزایش قیمت سکه خود به خود اعسار میخوره لازم نیست ک دیگه درخواست بده و ثابت کنه

این هم ناجوره

مثلا میخوان آمار ازدواج ببرن بالا مثل کشور ترکیه ولی آخه اینجا حقوق برابرو به زن نمیدن فقط مهریه حذف ...

تنها راه اینه از ایران آدم فرار کنه یا شوهر خارجی کنیم💃

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

یه چیزی هم شنیدم ک اگه پابند بخوره و پرداخت نکنه میفته زندان،مطمئن نیستم درسته یا نه