2777
2789
عنوان

سقف سکه برای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3696 بازدید | 221 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبخت فقط اونایی که از این به بعد میخوان ازدواج کنن پوستشون کنده س

اتفاقا قدیمی ها وضعشون بدتره.باز جدیدا اگه دختری بخواد ازدواج کنه با علم به وضعیت و حساب شده ازدواج میکنه ولی قدیمیا دیگه کاری ازشون برنمیاد 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

مقصر خیلی از این خانومایی هستن که فقط برای پول و مهریه ازدواج میکنن ، خودتو بزار جای ی پسر جوون که م ...

ن جونم این خبرا نیس ک الان بری بگن بفرما اینم مهریه نجومی تقدیم شما چون هیچ قانونی جامع و کافی پشت احقاق حقوق  زن نیس در  ضمن مردها پشتشون اینهمه قانونه شما نگرانشون نباش ب اندازه کافی دلنگران اون بالاها دارن نشد قانون جنگل ک هس با زور اجراش میکنن ...عه عجبا شما هم خودت و بزار جای ی دختر ک با هزارتا امید و ارزو رفته خونه شوهر اونوقت بعد اینکه اتیش اقا خوابید هوس زن دیگه زد ب سرش بگه حری ک کمم نیستن این اقایون اونوقت چندر غاز داده و نداه اونم ب شکل مسخره قسطی و هزار راه در رو...حالا تازه اگه اون پسر طفل معصوم ک شما میگی متواری نشه و از کشور خارج نشه   هزارتا اگر دیگه ی سوال شما خانمی واقعا اگ اره اینجا زندگی میکنی!؟البته بعیده!!!در ضمن مهریه حذف بشه کلا حرفی نیس در عوض قانون نصف اموال، حق حضانت بر اساس لیاقت وحذف حق ناعادلانه صیغه و چند همسری مرد(وجه قانونی ب خیانت)،حق داشتن شغل و خروج از کشور و حقوق برابر با مرد اجرا بشه،چطوره؟!بله چطو همه قانون با نگاه و الگوی  غربیه اونم با افتخار اونوقت اینجاش ن

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻

بخدا اگه من بفهمم چرا یه عده کمی از دخترا ایرانی به هر قیمت دنبال ازدواجن یکی از گره های بزرگ ذهنم باز میشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

کدوم خارجی میاد با ایرانی ازدواج کنه بیاد ایران

ایران بهشت مرداست ی مهریه بود ک اونم ب نفع خودشون مصادره کردن و تمام افرین افرین فردا روز ک امار طلاق از ازدواج زد بالا و ب کثافت کشید تازه میفهمن چی شد

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

بخدا اگه من بفهمم چرا یه عده کمی از دخترا ایرانی به هر قیمت دنبال ازدواجن یکی از گره های بزرگ ذهنم ب ...

چون ادمی تا تجربه نکنه میگه من فرق دارم اون فرق داره

هیچی عوض نشده خیلی وقته زندان نمیرن آقایون بخاطر مهریه این احمقا ۱۴ تا رو هم ندارن بدن که در هر صورت ...

خونه اعیانی نباشه میتونن به اسمشون داشته باشن یدونم ماشین که ثابت کنن با اون کسب درامد میکنن😐راه در رو دارن در هر صورت😐

برای شوهر من پابند مهم نیس

برای واسه من مهمه چون کارش سیاره

البته برای اینم راه فرار هست پابندو به پای کس دیگه میبندن بعد به طرف پول میدن ماهانه

اصلا خدای نکرده فک کن شما با کسی که تو پاش پابند داره ازدواج میکنی؟ تو ازدواج مجددم به مشکل میخورن

کافیه طرف بمیره تا بعنوان ورثه اعلام حضور کنم 

البته دیگه اموال به اسم زن دومش خواهد بود خدا لعنتش کنه🥲

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
یه بند خیلی خیلی بدی که داره اینه ک با افزایش قیمت سکه خود به خود اعسار میخوره لازم نیست ک دیگه درخو ...

تا آخر عمر درگیر میشه

آخرشم میمیره از ارث پدریش میشه مهریه رو گرفت

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
خانمها این قانون جدید مهریه برای همه خانمهاست یا فقط برای کسانی که از این به بعد ازدواج می کنند هست ...

همه