2777
2789

خیلی لنگم هرچی پول درمیاریم بی برکته و اصلا زود تموم میشه(خیلی ساله اینجوری هستیم)

حتی طلا خریدیم مشکل پیش اومد مجبور به فروش شدیم

هیچی نمیتونیم پس انداز کنیم با اینکه مال کسی تو زندگیمون نیست و اتفاقا خیلیا حقمونو خوردن ولی همش حس بدی دارم که نکنه ظلم و ستم کردم زندگیمون بی برکته؟رد مظالم دادم فایده نداشت

شنیدم سوره واقعه خوبه ولی طول میکشه تا جواب بده یه دعای رزق میخوام که سریع جواب بده پولی چیزی بیاد دستم شهر غریبم لنگم و بی پول🥲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی به این مزخرفات پایبند باشی همیشه حال و روزت همینه

از کجا فهمیدی پولتون برکت نداره؟؟؟؟؟

شما فقط مدیریت مالی ندارین همین

اگر قرار بود با دعا و صلوات مشکل مالی حل بشه و رزق و روزی زیاد بشه که این همه فقیر و درمونده نداشتیم تو کشور

بجای خوندن سوره چندتا مطلب راجع به مدیریت مالی بخون بنفعت هست...

شنیدم تو مالت امام زمان شریک کنی عالیه.مثلا بگی از درآمدم فلان مبلغ به نیت امام زمان کمک میکنم

مثلا چقدرشو؟

و خرج چه کاری کنم؟نذری بدم؟

وقتی به این مزخرفات پایبند باشی همیشه حال و روزت همینهاز کجا فهمیدی پولتون برکت نداره؟؟؟؟؟شما فقط مد ...

فکر میکنی

زمین خریدیم خرج تصادف شد مجبور شدیم بفروشیم چون هیچچچ پشتوانه ای نداشتیم پول قرض کنیم و زمین نفروشیم

طلا خریدیم به محض کامل شدن سرویسش مشکل پیوند کلیه پیش اومد

و ....

هیچیی نداریم الان هیچی

از سوء مدیریت نیست

هر چقدر دلت میخواد و میتونی ،حتی شده هزار تومن.به نیازمند واقعی برسون

ممنونم حتما اینکارو میکنم امیدوارم به حرمت نامشون هم زندگی دیگران پر برکت شه هم ما

ممنونم حتما اینکارو میکنم امیدوارم به حرمت نامشون هم زندگی دیگران پر برکت شه هم ما

صداش کن امام زنده ای که خیلی غریبه راستی تو مفاتیح یه تعقیب نماز صبحی هم هست که اولش باید ۷۰ بار یا فتاح بگی و دو قسمت دیگه که انجام بدی اونم سعی کن بخونی

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
فکر میکنیزمین خریدیم خرج تصادف شد مجبور شدیم بفروشیم چون هیچچچ پشتوانه ای نداشتیم پول قرض کنیم و زمی ...

مشکلات تو همه زندگی ها هست مریضی هست بیکاری هست

چه ربطی به برکت پول داره؟؟؟

اصلا حواست به گرونی و تورم هست

یه مشت دزد لاشی اون بالا نشستن دارن می خورن و می تازن و می برن وووو

بعد ماها هنوز درگیر دعا صلواتیم و میخوایم با سوره خوندن مشکلاتمون حل کنیم....

منم شوهرم بیکار شد بحران مالی داشتیم ولی گذروندیم

با دعا و صلوات هم نه

با همت و پشتکار و توکل به خود خداااا فقط خدااااا

پس این افکار پوچ از خودت دور کن

صداش کن امام زنده ای که خیلی غریبه راستی تو مفاتیح یه تعقیب نماز صبحی هم هست که اولش باید ۷۰ بار یا ...

مرسی عزیزم مو به تنم سیخ شد نمیدونم چرا بغض کردم

چشم میخونم حتما