2777
2789

صدا بدین؟!!

مودبانه اش بود به بزرگیتون ببخشین🫠🙏

همش فکر میکنم اگر روزی خدای نکرده این اتفاق برام بیفته چکار کنم😂🤦♀️

چرا منم این فکرای سمی بعضی وقتا میاد توسرمم🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم اینجور موقع ها بهترین کار اینه خودت انقدر بخندی مه دیگرانم شاد بشن آبی که ریخت نمیشه جمعش کرد

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

منم باردار بودم ی بار جلو زن داداشم کردم

واییی کلی خندید ب🥲🥲🤣🤣

ی دفعه پیش پدرشوهرم ک امیدوارم گوشش سنگین نشنیده باشه

ی دفعه تو باشگاه🤣🤣🤣

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

چرا منم این فکرای سمی بعضی وقتا میاد توسرمم🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂

میگن این نیاز به بقا این افکار رو میاره تو سر ادم تا

ادم خودش رو توی همچین موقعیت هایی تصور کنه

و مقاومتش بالا بره

نه ولی بازم محض احتیاط در طول مهمانی خودمو سفت کردم 😂

یکی از کابوسامه واقعا خیلی بدهه خودمو میکشم اینجوری بخواد ابروم بره واییی نمیتونم تصور کنم استرس دادی بهم عهه

این اتفاق افتاده اونم خیلی از شرمندگی خجالت و اب شدم ولی خب مشکل داشتم اصلا دست خودم نبود مشکل گوارش آبرومو برده بود اصلا افتضاح بود خیلی خیلی یادش میفتم دلم میخواد زمین دهن باز کنه برم تو زمین

اما به خدا مریض بودم و به هرکسم میگفتم بابا مشکل گوارش دارم واقعا درک نمیکردن فک میکردن از قصد اینکارو میکنم و دارم بی احترامی میکنم حتی نمیتونستم خودمو به سرویس بهداشتی برسونم خداسر هیچ کس نیاره

باید انقد ریلکس باشی که همه شک کنن به چیزی که شنیدن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

منم باردار بودم ی بار جلو زن داداشم کردمواییی کلی خندید ب🥲🥲🤣🤣ی دفعه پیش پدرشوهرم ک امیدوارم گوشش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره