2777
2789
عنوان

بعد چند سال رفتم اینستا و پیچ خواهر و برادرم رو دیدم چقدر دلم گرفت😞😢

| مشاهده متن کامل بحث + 13803 بازدید | 253 پست
اصلا به مقصر وغیرمقصر نیست ادم برای دلش خیلی کارها رامیکنه نیمی از کار مومن تغافل هست یعنی ندید گرفت ...

شهر ما خیلی با شهر اونا فاصله داره منم میدونم ولی دیگه وقتی خوشحالیشون رو تو مجلس دیدم فهمیدم من بین اونا جایی ندارم حتی تو عروسی هم جای من نبوده که حتی یک کوچولو نگفتن دخترم ازدواج کرده میخواییم عروسی بگیریم اگر دوست داری میخوای بیا اگر هم نه که خودت میدونی منم که بهشون بی احترامی نکردم که لایق یک دعوت کوچیک نباشم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهترین کاره تک فرزندیبچه ها تا قبل ازدواج فقط باهم خوبن، بعدش میشن رقیب دشمن ، دعوا سره پول و حسادت ...

از اون حرفا بودااااا ما چن ساله متاهلیم جونمو برا خواهرام میدم تو سختی ها پشت همیم البتههههه ماشالله چشم بد به دوز 

منم دلم گرفت

ببخش عزیزم به خاطر من اینطوری شدی منم حالم خوب نبود اینجا درد و دل کردم اروم بشم🌹❤️

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
برای منم همین اند گاهی دلتنگشون میشم ولی نمیدونم چرا انقدر بی محبت ان

همدرد هم هستیم منو خوب درک میکنی😞 

ببخش عزیزم به خاطر من اینطوری شدی منم حالم خوب نبود اینجا درد و دل کردم اروم بشم🌹❤️

نه اشکالی نداره منم ی کشور دیگه ام دلتنگ شدم یلحظه تقریبا مثل شمام  دلم برای خیلی چیزا تنگ شد

الان خانواده ی شوهرت اذیتت میکنن؟

دیگه باهاشون ارتباط ندارم سعی میکنم بی خبر باشم به شوهرم گفتم به من چیزی نگو اونم نمیگه

بنظرم وقتی انقدر ازت دل کندن ک سر عروسی هم دعوتت نمیکنن تو هم ازشون بِکَن از خواهر و برادر هیچ خیری ...

ممنونم عزیزم آره همینه چقدر خوب گفتی واقعا🌹❤️

عجب شما طرف فامیل همسرت رو گرفتی؟ خانواده من از عقدم با خانواده شوهرم به چالش خوردن ولی هیچ وقت از ط ...

نه طرف خانواده اش رو نگرفتم فقط گفتم شما راست میگی ولی شوهرم مقصر نیست میخوام زندگی کنم 

واقعا خیلی خانواده خوبی داری همیشه خوشبخت باشی عزیزم🌹

ممنونم عزیزم منم سختی تو زندگی زیاد دیدم شوهرم رو خودم انتخاب کردم پای بد و خوبش هم موندم ولی دوست د ...

افرین مشخصه خانم عاقل و بادرایتی هستی

از خدا بخواه  که دلاتونو به هم نزدیک کنه ایشالله باهم اشتی میکنین

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

الهی بگردم خدایا چ غم انگیز یعتی فامیل مشترک هم نداشتین ک باخبرتون کنه

نه فامیل بهم چیزی نگفتن خواهر و برادرم نگفتن اونا که دیگه جای خود دارن از دم همشون بی معرفتن

الهی بگردم خدایا چ غم انگیز یعتی فامیل مشترک هم نداشتین ک باخبرتون کنه

دور از جونت عزیزم همیشه سلامت باشی🌹

مشکل بینتون هرچقد فاجعه بار بوده بدون اونا موجودات بی ارزش و بی محبتی ان پس هیچوقت دلت نسوزه ونزدی ...

آره همین منم همین رو میگم یک دعوت میکردن خبر کوچیک میدادن نه که پیچ خواهرم و برادرم رفتم بعد فهمیدم فقط تا چند دقیقه تو شوک عجیبی بودم

تو دیگ شوهرتو انتخاب کردی همون بهتر ک نباشی بینشون

آره به همین رسیدم و دیگه قبولش کردم حرفتون درسته ممنونم عزیزم از کمک هاتون🌹

الان که زندگیت خوبه شوهر خوبی داری پدر مادرتو داری زندگی رو به کام خودت تلخ نکن با یادآوری گذشته، مق ...

آره عزیزم همینه دیگه واقعا به این حرف رسیدم و قبول کردم دیگه هم خودمو آروم کردم با حرف شما دوستان و دیگه حتی بهش فکر نمیکنم از حرف ها و کمک هاتون ممنونم🌹❤️