2777
2789
عنوان

بعد چند سال رفتم اینستا و پیچ خواهر و برادرم رو دیدم چقدر دلم گرفت😞😢

| مشاهده متن کامل بحث + 13803 بازدید | 253 پست
حق داری دلت بگیره و ناراحت شی اشکالی هم نداه ولی ب هر حال مشکلی بوده ک بدل ب این انتخاب شما شده حتی ...

آره درست میگی عزیزم ولی من اگه حداقل دخترم میخواست ازدواج کنه به خواهرم میگفتم حداقل با یک پیامک و برادرم که بگه دوباره بچه دار شدم ولی منکه خبر خاصی نداشتم بگم😞

ازت ممنونم دوست خوبم مرسی بابت حرفای قشنگتون🌹

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دنبال اشتی باشه هرروز یک بار سوره مجادله رو باتوجه به معناش بخون البته برای شتی زن و شوهر میگن خ ...

ممنونم گلم نه معلومه دوست ندارن چون میشد همین عروسی دختر خواهرم که مجلس خیلی مجللی هم بود میتونست بهانه آشتی باشه و لابد دوست دارن اینطوری باشن😔

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
عیب نداره جونمبازیهای روزگارهآنقدر این چیزا رو می‌زاره تو زندگی که یه آدم معصوم و مظلوم میشه سنگ و س ...

منم دلم میخواد مثل شما بشم آفرین اینطوری خوبه نه مثل من واقعا چرا برای کسایی ناراحتم که حتی یک کوچولو به فکر من نبودن آفرین بهتون🌹

هیچ وقت این افرادی که انقدر سر اینجور موضوعات قهر میمونن رو درک نمیکنم(منظور خواهر و برادرتون هستن)

منم واقعا درک نکردم یک خبر ساده برای عروسی دختر خواهرم که اینقدر باشکوه گرفته بودن باورم نمیشد اونجا جایی برای من نبوده خیلی جا گیر بودم😞

اذيت نكن من تازه متوجه شدم اكثر ادما لياقت احساسات پاك و بي الايش من رو نداشتن

واقعا همینه حست درسته

بنظرم وقتی انقدر ازت دل کندن ک سر عروسی هم دعوتت نمیکنن تو هم ازشون بِکَن 

از خواهر و برادر هیچ خیری در نمیاد 

خیلی ازین خواهر برادرای صمیمی هم میبینی وقت ارث و میراث همو پاره میکنن 

فقط همسر آدمه ک تا آخر عمر باهاش میمونه 

بچسب ب زندگی خودت .

برای چیزای بی ارزش ذهن خودت رو مشغول نکن

ب جهنم ک دعوتت نکردن و دوست ندارن ..‌تو هم دوسشون نداشته باش

آره چون میگفتن خانواده بدی داره و چون منو شوهرم دوست بودیم میگفتن چرا این انتخاب رو کردی وقتی میبینی ...

عجب شما طرف فامیل همسرت رو گرفتی؟ 

خانواده من از عقدم با خانواده شوهرم به چالش خوردن ولی هیچ وقت از طرف خانوادم تحت فشار قرار نگرفتم تو تیم خانواده خودم بودم خانوادمم درک میکردن که من و همسرم مقصر نیستیم بنظرم در حقت بی انصافی کردن که دنبال خراب کردن زندگیت بودن چنین خواهر برادری نباشن بهتره الکی براشون غصه نخور

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پستای بعدی تونو دیدم واقعا رفتارشون غیر منطقی بودهمیخواستن هر طور که هست فقط حرف خودشونو به کرسی بنش ...

ممنونم عزیزم منم سختی تو زندگی زیاد دیدم شوهرم رو خودم انتخاب کردم پای بد و خوبش هم موندم ولی دوست داشتم بچه خواهرم که فقط یک بار عروسی میکنه پیشش باشم ولی نمیخوان و اینم شد بهانه قهرشون و دیگه قبول کردم و پذیرفتم

مادرت باید یه کاری بکنه بره با خواهر برادرت صحبت کنه یه مهمومی بگیره که همتون اونجا باشید و رابطتون ...

تو شهر دیگه هستم با کلی فاصله مادرم کاری ازش برنیومده و الانم اومده مراقبت من طفلی ازش انتظار ندارم چون میدونم اونم ناراحته زیاد به روش نیاوردم

مشکل  بینتون هرچقد فاجعه بار بوده بدون  اونا موجودات بی ارزش و بی محبتی ان پس هیچوقت دلت نسوزه ونزدیکشون نشو

چطور دلشون اومده یه عروسی دعوتت نکنم 

ما تو فامیل بوده  قطع رابطه چندین ساله بودیم با بعضیا اما دعوت عروسیا و عذاها بجا بوده

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((