2777
2789
عنوان

بعد چند سال رفتم اینستا و پیچ خواهر و برادرم رو دیدم چقدر دلم گرفت😞😢

| مشاهده متن کامل بحث + 13803 بازدید | 253 پست

عزیزم میفهممت کاملا . شما هم مثل من آدم حساسی هستید و مدام به فکر احساسات بقیه و... هستید . ناراحتی بقیه و اینکه یک نفر بتونه به راحتی شما رو ناراحت کنه و اینکه برای کسی مهم نباشید اذیتتون می‌کنه . منم همینم دقیقا . 

اما گذشت از تمام این اخلاقیات تون  باید بگم خانواده ی بی رحمی دارید . خواهر برادرتون خوب نیستن در واقع . شایدم ناراحت باشید از گفتم ، اما همایون آدمایی ارزش ندارن که بخوای لحظاتتو خرابشون کنی 

هر وقت از بی محبتیشون دلت شکست یادت سعی کن تو دلت تو هم اونا رو بی ارزش بدونی . 

این باعث میشه آروم بشی 

کاری که من میکنم ...

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
از اون حرفا بودااااا ما چن ساله متاهلیم جونمو برا خواهرام میدم تو سختی ها پشت همیم البتههههه ماشالله ...

امیدوارم همیشه همینطور باشین زندگیتون پر از آرامش و خوشبختی باشه🌹❤️

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اشکالی نداره منم ی کشور دیگه ام دلتنگ شدم یلحظه تقریبا مثل شمام دلم برای خیلی چیزا تنگ شد

عزیزم هر جا هستی سالم و خوشبخت باشی❤️

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
افرین مشخصه خانم عاقل و بادرایتی هستیاز خدا بخواه که دلاتونو به هم نزدیک کنه ایشالله باهم اشتی میکن ...

ممنونم عزیزم محبت داری🌹❤️

عزیزم میفهممت کاملا . شما هم مثل من آدم حساسی هستید و مدام به فکر احساسات بقیه و... هستید . ناراحتی ...

چقدر زیبا گفتی این حرف ها رو از کسی شنیدم که درست مثل خودمه و واقعا حرفاتون درسته و منم دیگه سعی کردم به فکر کسی باشم که براش مهم هستم نه کسایی که حتی منو فراموش کردن خیلی ازت ممنونم دوست خوبم واقعا آروم شدم🌹❤️

عزیزم چقدر ناراحت شدم،، غصه نخور شما خدا رو داری با یه وجدان راحت که میدونی کم کاری از سمت تو نبوده،، خدا زندگی و مادرت رو هم برات حفظ کنه🌸

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

تو منی یا من توام استاتر بخدا من باور میکنی از دهن هفت پشت غریبه شنیدم بچه خواهرم عروس شده همه میدونستن من خبر ندارم 😢😢😢😩

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ممنون گلم انشالله شما هم همینطور سعی کن خودت پیش قدم بشی برای آشتی

چی بگم عزیزم دلم خیلی پره همه مثل خودت و خواهر گلت مهربون نیستن دلم گرفت تو عروسی به اون مجللی و بزرگ من یک جای کوچیک به عنوان مهمان حتی نداشتم بازم ازت ممنونم دوستم🌹

چقدر زیبا گفتی این حرف ها رو از کسی شنیدم که درست مثل خودمه و واقعا حرفاتون درسته و منم دیگه سعی کرد ...

قربونت عزیزم .خوشحالم که الان حالت خوبه . 

تو زندگیت اول شوهرت و بچه هات مهم ترینم . بعد پدر مادر . تو هم که اینا رو داری . از حضورتون و وجودشان لذت ببر . فرض کن تک فرزند بودی و هرگز خواهر برادری نداشتی ♥️

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
یه پیام بده به هر دوشون و حس درونیت رو بگو

دیگه ترسیده شدم حالم بدتر میشه میخوام باهاش کنار بیام

عزیزم چقدر ناراحت شدم،، غصه نخور شما خدا رو داری با یه وجدان راحت که میدونی کم کاری از سمت تو نبوده، ...

ببخش عزیزم ناراحتت کردم آره دیگه فهمیدم همینکه مادرم و همسرم که خدا نگه دارشون باشه کنارم هستن کافیه با دوستانی مثل شما که که برام خواهر دلسوز هستن واقعا ممنونم🌹❤️