2777
2789
عنوان

بعد چند سال رفتم اینستا و پیچ خواهر و برادرم رو دیدم چقدر دلم گرفت😞😢

| مشاهده متن کامل بحث + 13803 بازدید | 253 پست
بي خيال باباببين اگه شوهر خوبي داره زندگي تو كناصلا مهم نيستن خواهر و برادر به خدامن هركي اطرافم ميب ...

چقدر با حرفای دوستانی مثل شما آروم شدم که داشتم خودم اینقدر اذیت میکردم برای این موضوع🌹😔

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
واقعا خوب کردی منم باید زودتر به حرف شما میرسیدم که اینطور هنگ نکنم از این همه بی مهری

عیب نداره جونم

بازیهای روزگاره

آنقدر این چیزا رو می‌زاره تو زندگی که یه آدم معصوم و مظلوم میشه سنگ و سخت

منم روزی مثل تو بودم یه سرما می‌خوردن گریه میکردم

الان جوری دلم سنگ شده که بدترین هام سرشون بیاد برام با یه نفر تو یه کشور دیگه که من نمی‌شناسمش یکین، هییییچ حسی ندارم بهشون هیچی

با ابله بحث نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله که باهم اشتی میکنید ولی ای کاش موضوع رو انقدر کشش نمیدادین و اینجور طولانی قهر نمیکردین

وقتی منو تنها گذاشتن برای کاری که انتخاب زندگیم بوده حالا خوب یا بد من این بخت رو میخواستم ولی بگن تو باش با انتخابت

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
چقدر با حرفای دوستانی مثل شما آروم شدم که داشتم خودم اینقدر اذیت میکردم برای این موضوع🌹😔

اذيت نكن 

من تازه متوجه شدم اكثر ادما لياقت احساسات پاك و بي الايش من رو نداشتن

ما نمی‌توانیم دیگران و مجبور کنیم دوستمون داشته باشندکسی کسیو واقعا دوست داشته باشه، نمیتونه قهر بمو ...

واقعا عزیزم حرفات رو باید طلا گرفت منم دیگه به این رسیدم چقدر آرومم کردین که واقعا نمیدونستم چیکار کنم دلم داشت منفجر میشد مرسی بابت کمک هاتون حرف هاتون راهنمایی هاتون❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹😍

وقتی منو تنها گذاشتن برای کاری که انتخاب زندگیم بوده حالا خوب یا بد من این بخت رو میخواستم ولی بگن ت ...

پستای بعدی تونو دیدم واقعا رفتارشون غیر منطقی بوده

میخواستن هر طور که هست فقط حرف خودشونو به کرسی بنشونن و احساسات و زندگی شما اون وسط براشون بی اهمیت بوده در حالی که حرف و حدیث کم و زیاد اوائل تو همه زندگیا هست

بازم خداروشکر که همسر خوبی دارین و پشیمون نشدین از انتخاب تون

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

خیلی غیر منطقی رفتار کردن !

میبینی تقصیر منم نبوده ولی شدم مقصر که اشتباه انتخاب کردم 

اونا رابطشون باهم خوبه؟

آره تقریبا من خبر ندارم ولی تو فیلم مجلس دختر خواهرم که خیلی خوشحال بودن😞

با خانواده شوهرت ارتباط دارین؟

بعد اون دعوا تو عروسی یک سال دیگه باهاشون ارتباط داشتم که شاید رابطمون خوب بشه دوستم داشته باشن ولی نشد تازه بدترم شد دیگه الان نه وقتی منو نمیخواستن از اول نتونستن قبولم کنن معلوم بود زورکی بود اون چند سال که باهاشون ارتباط داشتم

آره تقریبا من خبر ندارم ولی تو فیلم مجلس دختر خواهرم که خیلی خوشحال بودن😞

مادرت باید یه کاری بکنه 

بره با خواهر برادرت صحبت کنه یه مهمومی بگیره که همتون اونجا باشید و رابطتون خوب بشه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

آخی🥲امیدوارم یه اتفاق قشنگ بیوفته که برگردید به هم💞

ممنونم عزیزم🌹❤️ نه دیگه طلاش رو به لقاش بخشیدم😔

دعا کردم بینتون هر چه زودتر صلح و آرامش برقرار شه اگه کوچیک تری واسه آشتی پا پیش بزار

ممنونم عزیزم نمیشه چون کاری نکردم سرشون داد نزدم بی احترامی نکردم قضیه خودش پیچیده شد

نمیتونم واقعا چون من مقصر قهر نبودم نمیشه منو به خاطر انتخاب شوهرم و بدی خانواده اش بشم مقصر و منو د ...

اصلا به مقصر وغیرمقصر نیست ادم برای دلش خیلی کارها رامیکنه 

نیمی از کار مومن تغافل هست یعنی ندید گرفتن 

کاری کن که سالها بعد پشیمون نشی .....فرصت برای زندگی خیلی کوتاهه 

کاش مامانت ازسمت خودش یک دورهمی رابندازه روز مادر ، شب یلدا 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶