2777
2789
عنوان

قیافه تو ازدواج

131 بازدید | 17 پست

چقد مهمه 

ببین همه چیزش فوق العاددددس

ولی قیافش یکم بیشتر از سنش میزنع و زود شکست خورده اما پیر نیست یکم زیر چشمش چروک افتاده 

خلاصه ظاهر خیلی عادی داره ولی خیلی پسر خوبیه 

خودت چند سالته؟ حس میکنم‌خیلی کوچولو باشی

‌هر وقت منو سایت دیدی بهم یاداوری کن‌برم‌صلواتام بفرستم دنیایی صلوات بدهکارم.                                                            بزرگترین مصیبتی ک یک مرد میتواند ب آن دچار شود ازدواج با زنی بساز است.          وقتشه خوزستان چاووشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه

چون ظاهر زن باید شاداب تر باشه 

به نظر من باید باید زن زیباتر و شادابتر باشه

حوصله ندارم توضیح بدم فقط قطع به یقین این بهتره تا پسری که برورو داره و همه ی خانوما نگاش میکنن

وطن ای مادر غمدیده ام.......

پسر واسه من زیاد مهم نبود در حدی که بتونم باهاش تو جمع باشم و خجالت نکشم اما قد مهم بود 

زندگی با مردای خوشگل معمولا پر از چالشه چون اکثرا گول خوشگلیشون رو میخورن و یا خیانت میکنن یا معتاد میشن حداقل اطراف من اینجوریه

اسمم نظر همسرمه
۱۹

برای این‌نسل ۱۹ خیلی زوده مبارکه ولی خب من مشکلی تو خاستگارت نمیبینم

‌هر وقت منو سایت دیدی بهم یاداوری کن‌برم‌صلواتام بفرستم دنیایی صلوات بدهکارم.                                                            بزرگترین مصیبتی ک یک مرد میتواند ب آن دچار شود ازدواج با زنی بساز است.          وقتشه خوزستان چاووشی

من ۱۹اون ۲۸

نه به خاطر ظاهرش 

۹ سال تفاوت سنی وقتی شما فقط ۱۹ سالتونه اصلا خوب نیست، اون نسبت به شما زیادی با تجربست و رابطه تون نمیتونه متعادل باشه!

حتما مشاور برین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿