2777
2789
عنوان

شوهرم هجده ساله منو گروگان گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 68 پست
فقط نفقه میده اونم وقتی بره سر کار پولش تو حساب منه البته مال من نیست ولی یک بخور نمیری دارمخودش شهر ...

پناه برخدا چرااینکارمیکنه بهت شک داره کلایاشکاکه این مردبه خانوادت گفتی؟؟یاخودت بشین باهاش صحبت کن عزیزم بش بگو من اسیر نیستم زشته یه غریبه وارد زندگیمون کردی

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرش انگار پارانوئید داره شکاکه اینا خودشون همه غلطی کردن به زنها شک دارن کاش خدا سبب خیر برات بسازه اگه اهل نماز ختم اینا هستی یادت بدم ختمی هست من به خیلی زن شوهرا یاد دادم یا خوب شدن ادامه دادن یا به راحتی طلاق گرفتن

قربونت برم حق داریزرنگ باشمثلا قبل از اینکه کسی به شوهرت خبر بده خودت زنگ بزن آره فر خریدم اینجور او ...

من بهش گفته بودم، خبر داشت.

اوه خانم اون خودش میره میگه که فر رو من خودم خریدم واون نخریده شاید باورت نشه ولی واقعا میرسونه اینارو که من خودم خریدم

واون این کارو نکرده بقیه موارد هم همینطور خودش رو از من جدا میگیره

من کلا هر کاری میکنم مثلا حتی همین حرم که میرن هردفعه قبلش میگم ناخن گیر بخرم میگم

من شمارو نمیشناسم دلیلی نداره بخوام دروغ بگم

ولی خدا شاهده همه تلاشی کردم بفهمه من دشمنش نیستم

من نیومدم برای جنگ

من بهش محبت میکنم فک میکنه دارم خرش میکنم

فک میکنه نباید گول منو بخوره همش فک میکنه من اومدم مال واموالشو بالا بکشم در صورتی که یک چوب کبریتم نداره

اصلا تو یک لیگ دیگه س

بیماره

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
من بهش گفته بودم، خبر داشت.اوه خانم اون خودش میره میگه که فر رو من خودم خریدم واون نخریده شاید باو ...

خب پس هیچی اگر شرایط طلاق نداری بسپار به خدا یا درست بشه یا از رو زمین برداره این مردک بیمارو

بابای منم همینجوریه تازگیا بهتر شده ولی شوهر شما خیلی حاده انگار

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

عزیزم ختم بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم ۱۵ هزار بار بگو برات فرج میشه بلکه اگه آدم شدنی نیست بیاد به خوبی خوشی مهرت را بده جدا بشه این نره خر بیمار روانی معجزه میکنه شک نکن راحته دوسه روز تمام میشه خیلی ها وخودم بارها حاجت محال گرفتم چندتا زوج بودن مشگل داشتن بعضی خوب شدن برگشتن بهم برخی توافقی جدا شدن امتحان کن چون میگه به اسم خدای مهربان رحمت خدا جاری میشه بلکه این نره خر هم بیاد حق حقوقت را بده بچه هم بت بده بری دنبال زندگیت بعدم مهرت را بده یه جا اجاره کن کار میری خدا بزرگه خیریه هم به زنان بی سرپرست کمک میکنه شک نکن خدا مهربونه توکل کن بخدا این مرده روانی هست بچه را روانی میکنه خطرناکه بخدا همسر سابق من همین طو بود ولی من از اول بچه نمیخاستم خدا را شکر من مجبور شدم کل مهریه جهیزیه طلاها را بش بدم تا طلاق بگیریم با مانتو شلوار با یه ساک لباس آمدم بیرون پدرم زنده بود اون موقع درو باز نکرد رفتم مسافرخانه امیدت بخدا باشه شما ختم را برادر قطعا خدا نجاتت میده

همسرش انگار پارانوئید داره شکاکه اینا خودشون همه غلطی کردن به زنها شک دارن کاش خدا سبب خیر برات بساز ...

کلی ختم انجام دادم

ولی شمام بگو عزیزم بازم ان شاءالله بشه

کلی ختم انجام دادمولی شمام بگو عزیزم بازم ان شاءالله بشه

این ختم را بردار معجزه میکنه شک نکن ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم ۱۵ هزار بار شک نکن به خیلی زن شوهرا یاد دادم بعصی خوب شدن بعصی براحتی جدا شدن

اونوقت یک سلیطه بازی راه میندازه کل آدمایی که منو واونو میشناسن رو جمع میکنه علیه من تحریک میکنههرجا ...

خب باشه

ینی انقد روانیه که اگه ازش جدا شی بیاد تورو بکشه؟!

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
این ختم را بردار معجزه میکنه شک نکن ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم ۱۵ هزار با ...

قانون خاصی نداره

یعنی فقط کلا ۱۵ هزار تا بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم بفرستم؟

خب باشه ینی انقد روانیه که اگه ازش جدا شی بیاد تورو بکشه؟!

کاش بکشه

یک دفعه تموم میشه دیگه

ولی شکنجه روانی میده خواهرش تحریکش میکنه هی دور ور من باشه آزار برسونه به شکل مختلف

مثلاخصوصیات بدش چی هست ؟؟؟خب نمیزاره کارکنی قرار نیست همه مردابزارن خانماکارکنن گلم خصوصیات خوبش روه ...

قرار نیست همه مردا بذارن خانما کار کنن؟

مردا غلط اضافه میکنن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻