2777
2789
عنوان

قیافه تو ازدواج

131 بازدید | 17 پست

چقد مهمه 

ببین همه چیزش فوق العاددددس

ولی قیافش یکم بیشتر از سنش میزنع و زود شکست خورده اما پیر نیست یکم زیر چشمش چروک افتاده 

خلاصه ظاهر خیلی عادی داره ولی خیلی پسر خوبیه 

خودت چند سالته؟ حس میکنم‌خیلی کوچولو باشی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه

چون ظاهر زن باید شاداب تر باشه 

به نظر من باید باید زن زیباتر و شادابتر باشه

حوصله ندارم توضیح بدم فقط قطع به یقین این بهتره تا پسری که برورو داره و همه ی خانوما نگاش میکنن

وطن ای مادر غمدیده ام.......

پسر واسه من زیاد مهم نبود در حدی که بتونم باهاش تو جمع باشم و خجالت نکشم اما قد مهم بود 

زندگی با مردای خوشگل معمولا پر از چالشه چون اکثرا گول خوشگلیشون رو میخورن و یا خیانت میکنن یا معتاد میشن حداقل اطراف من اینجوریه

اسمم نظر همسرمه
۱۹

برای این‌نسل ۱۹ خیلی زوده مبارکه ولی خب من مشکلی تو خاستگارت نمیبینم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من ۱۹اون ۲۸

نه به خاطر ظاهرش 

۹ سال تفاوت سنی وقتی شما فقط ۱۹ سالتونه اصلا خوب نیست، اون نسبت به شما زیادی با تجربست و رابطه تون نمیتونه متعادل باشه!

حتما مشاور برین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿