2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣شبا فقط نمیزاره برم لباس از بند جمع کنم و تو حیاط برم خودش میره تنهااا حمایتش هست واقعا

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

پول بهم داد ایمپلنت کنم برام لباس و اینا میخره یکساله ازدواج کردیم و ازدواج دوم هستیم یا دانگ خونش ر ...

گلم اینا حمایت نیستا اون خرجی که وظیفشه بده نفقه الان ماهی فکر ۶ یا ۷ تومنه

پول بهم داد ایمپلنت کنم برام لباس و اینا میخره یکساله ازدواج کردیم و ازدواج دوم هستیم یا دانگ خونش ر ...

اون ی دونگ رو سند زده یا فقط تو محضر تو قواله نوشتن

چون شوهر من فقط تو قواله نوشتن هنوز سند نداده و ازدواج دومم هست

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

وظیفه خودش میدونه خرجمو بده حتی اگه براش اشپزی نکنم یا حال س ک س نداشته باشم باهاش

مث پدرا حامیه بدون توقع پول میده منت نمیذاره

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

خب بگو عزیزم چیکارا کرده تا حالا

حالم بد بوده ساعت 2نصف شب اومده کل شهر چرخونده تا جایی باز باشه بریم دکتر

حالم بد بوده غذا درست کرده یا برام دارو گرفته و...

کسی بهم چیزی گفته زودترازمن جوابشو داده

کلا خوبه حمایت گره

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه