2777
2789
عنوان

تراز خواهرم افتضااااح شده

353 بازدید | 23 پست

ترازش همش داره پایین و پایین تر میاد

شما نمیدونین باید چیکار کنه؟

خودش راهکار میخواد لطفا کمک کنین اگه تحربه یا راهکاری دارین

خیییلی ترازش بد شده 4500

گوشی میدم بهش جواب بده

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر🌾کاربری دست چند نفره

منم افت کردم ایندفعه

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما چندمی

دهم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

فیلم میبینه؟با کیا میبینهتستمیزنه؟

نه تست اصلا نمیزنم

هرچی میزنم اشتباه در میاد اصلا پیشرفت نمیکنم

مدرسه هم اونقدر تکلیف و امتحان داره که اصلا وقت نمیکنم تست بزنم

نه تست اصلا نمیزنمهرچی میزنم اشتباه در میاد اصلا پیشرفت نمیکنممدرسه هم اونقدر تکلیف و امتحان داره که ...

یوقتا باید از مدرست بزنی فقط تست بزنی انتظار نداری بدون تست بری درست بزنی که

یوقتا باید از مدرست بزنی فقط تست بزنی انتظار نداری بدون تست بری درست بزنی که

نه خودم میدونم

اما نمیدونم...

خیلی گیجم

اصلا نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم

همه دارن پیشرفت میکنن اونقت من

حالا دهمه .وقت برا جبران هستریز و جزئی بخونه.تستم زیاد بزنه و بعد تحلیل کنهموبایلم تا میتونه ازش دور ...

نه یازدهمم