2777
2789
عنوان

پریودم عقب افتاده لطفا کمک کنید

92 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من تا پارسال پریودی هامو میشماردم ۲۵ روز بود جلوگیری نداشتیم و اسپرم همسرم خیلی ضعیف‌بود ماه پیش ۲ ابان پریود شدم و الان ۱۱ اذر هست  پنج روز‌ پیش ازمایش خون دادم منفی بود و بی بی چک هم دو سه تا گذاشتم منفی بودن بنظرتون باردارم؟یا نه؟درواقعا ۱۲ روز عقب افتاده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از رابطه ایی ک بهش مشکوک هستی اگر بالا ۲ هفته گذشته

و باردار شده باشی

یقینن بیبی چک با ادرار اول صبح نشون میده

دیگ نمیخوای میخوای نمیخوای

چجوریه اوضاع

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

از رابطه ایی ک بهش مشکوک هستی اگر بالا ۲ هفته گذشتهو باردار شده باشییقینن بیبی چک با ادرار اول صبح ن ...

والا چون کلا جلوگیری نداریم نمیدونم ولی شنیدم ک برای بعضیا بتا خون دیر میاد بالا

منم ۳ سال نداشتمخدا بهتون بده انشااللهالان دو تا دارم

منم دوسال درانتظارم واقعا انتظار سخته.. انقد دکتر رفتیم و همسرم دارو مصرف کرده…دیگ از دکترا فراریم واقعا مغزم نمیکشه دکتر برای ای وی اف پیدا کنم

منم دوسال درانتظارم واقعا انتظار سخته.. انقد دکتر رفتیم و همسرم دارو مصرف کرده…دیگ از دکترا فراریم و ...

خدا کنه باردار باشی نیاز به ای وی اف نداشته باشی

منم مادرشوهرم به من گیر داد ۳ سال

بعدش فهمیدیم از پسرشه نه من