2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا فقط بلده خلق کنه بلد نیس به من رسیدگی کنه هر چی دعا میکنم مستجاب نمیشه تا جایی رسیدم ک دیگه به خ ...

داشته هاتو ببین و شکرگزاری کن خدا بیشتر بهت میده.هرچی انرژی منفی بدی حال خودت بدترمیشه

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

ب تو چه ک عضویت اون کاربره جدیده

به تو هم ربطی نداره که من اینو بهش گفتم

یہ ‍ر‍و‍ز ‍م‍‌ی‍‌رِسہ‌ ‍ڪہ‌ ‍م‍‌َن م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ر‍َم ‍و ت‍‌و ف‍‌ڪ ‍م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ‍م‍‌َن ف‍‌ق‍‌ط آف‍‌م :)

مشکلیه؟؟؟چندوقت بود فقط میخوندم الان عضو شدم

نه چه مشکلی😂

یہ ‍ر‍و‍ز ‍م‍‌ی‍‌رِسہ‌ ‍ڪہ‌ ‍م‍‌َن م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ر‍َم ‍و ت‍‌و ف‍‌ڪ ‍م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ‍م‍‌َن ف‍‌ق‍‌ط آف‍‌م :)

هر چی میخوام نمیشه هیچی ندارم داغونم

از چه نظر؟ مالی؟ منم اوضاع مالیم افتضاحه..ولی میگذره، به اینده امید دارم

اگه مالی منظورت نیس هم بدون خدا اگه دردی رو بهت میده بعدا جبرانش میکنه.. اینجوری نیست که فقط درد بکشی..

تو اینده جبران میکنه واست عزیزم پس غصه نخور❤

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
از چه نظر؟ مالی؟ منم اوضاع مالیم افتضاحه..ولی میگذره، به اینده امید دارماگه مالی منظورت نیس هم بدون ...

عزیزم همه چی ن دانشگا ن شوهر ن ظاهر ن پوشش ن اخلاق ن قسمت ن راحتی ن آرامش فقط تنفس میکنم حتی گوشی درس حسابی ندارم

خدایا .. شکرت