2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز عصر حموم کردم لباس جدید پوشیدم بهترین غذا رو خوردم بهترین فیلما رو دیدم اما من عشق میخوام چرا ...

نذار تو زندگیت دخالت کنن

امیدوارم زود حالتون خوب بشه🤍🤍

حداقل برو تو هوای آزاد  چند تا نفس عمیق بکش 

عزیزم همه چی ن دانشگا ن شوهر ن ظاهر ن پوشش ن اخلاق ن قسمت ن راحتی ن آرامش فقط تنفس میکنم حتی گوشی در ...

شوهرو ولش کن،یکی صدتا خواستگار داره تهش با کسی ازدواج میکنه از همشون پایین تر..یکی هم یدونه داره با همون ازدواج میکنه خوشبخت میشه.. 

اگه مشکل مالی داری برو سرکار، کارایی مثل فروشندگی و گارسونی یا چیزای دیگه زیاد هست.. بنظرم مشکلی هم نداره، اینهمه فروشنده و گارسون و.. داریم

یکم پس انداز کن بعد انلاین شاپی چیزی راه بنداز، یا با پولات طلا بخر برا پس اندازت، میتونی با درامد خودتم گوشی درست و حسابی بخری..

غصه نخور همه چی راه حل داره عزیزمم

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
گمشو اه

چرا دعوا میکنید تو تاپیکم این بجای همدردیه با منه خیلی عصبانی ام هر شب ساعت ۳ بیدار میشم میدونم هیچکس درکم نمیکنه فقط ترشیده های سایت درکم میکنن متاهلا چن از رابطه سیر شدن میگن ازدواج چیه اما من نیاز دارم میخوام منم انسانم چرا نمیشه پس حق داریم زنا کنیم اگر خدا بختمونو باز نمیکنه بدرک خودشو قوانینشو زیر پا میذارم

خدایا .. شکرت

شوهرو ولش کن،یکی صدتا خواستگار داره تهش با کسی ازدواج میکنه از همشون پایین تر..یکی هم یدونه داره با ...

بابام حبسم کرده خونه تو فرهنگ ما دختر خونه بدنیا میاد همونجا میمیره تنها آزادیم ازدواجه لااقل رابطشو داشته باشم کافیه برام

خدایا .. شکرت

باورتون میشه سالی یکبار بیمار میشم میرم بیمارستان مردم میبینم؟  تو همون یک روزم کلی استفراغ میکنم از ماشین حالم بهم میخوره خیلی بیریختم خدا هیچ چیز خوب برام نذاشته درسم بود از دس دادم دیگه هیچی نموند

خدایا .. شکرت

نذار تو زندگیت دخالت کننامیدوارم زود حالتون خوب بشه🤍🤍حداقل برو تو هوای آزاد چند تا نفس عمیق بکش

تازه بیرون بودم خونمون خیلی بزرگه گشتم اما بی هدف بی حس نمیدونم کی رفتمو کی اومدم تنها خوشحالیم همین سایته

خدایا .. شکرت

بابام حبسم کرده خونه تو فرهنگ ما دختر خونه بدنیا میاد همونجا میمیره تنها آزادیم ازدواجه لااقل رابطشو ...

بشین باهاش حرف بزن با مهربونی و اخلاق خوب 

بگو الان چه زن چه مرد تو جامعه حضور دارن.. شما منو اینجا زندانی کردین اخرش ی مشکل روانی میگیرم، هیچکس الان بچه های خودشو حبس نمیکنه، اگه یبار نشد هر روز بشین صحبت کن باهاش شاید تغییر کنه، اگه با مامانت خوبی به مامانت حرفاتو بزن تا اونم با بابات حرف بزنه و راضیش کنه چون معمولا مامانا رو باباها خیلی تاثیر دارن..

ان شاءالله مشکلت حل میشه ❤

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

ما آدمای ساده ایی هستیم کلا خانوادگی بدشانسیم داداشم پسرشو از دس داد الان دختر دار شد🙄 خدا فقط ما رو خلق میکنه چن بی ارزشیم مثه من ن دانشگا رفتم ن عروس شدم کارم فقط گریست 😭😔😢😟

خدایا .. شکرت

بشین باهاش حرف بزن با مهربونی و اخلاق خوب بگو الان چه زن چه مرد تو جامعه حضور دارن.. شما منو اینجا ز ...

عزیزمی ..

تو نمیدونی انگار تاپیکای قبلمو نخوندی بابام زن دوم داره قبلا مامانم موهاشو رنگ کرد به طلاق رسیدن ابروشو برد چقد ازش متنفرم الان این دومیه میگرده واسه خودش ماچیزی بگیم فحش میده بهمون خدا ازش نگذره جامعه شناسی قبول شدم نزاشت برم

خدایا .. شکرت