2777
2789

و شاید شما به جایی برسید که دیگه شوهرتون را نخواهید 

آدمها و تعهدها عوض شدن

پس. همیشه آماده باشید بتونید تنهایی زندگی کنید

در پاسخ اونهایی که می‌گن خانه داری عشق هست.فردا شوهرتون نخواست شما را چیکار میکنید؟  پس شغل و پس انداز برای این هست که تحقیر نشید و روزی که برای هر کدام از شما اون ازدواج تموم شد راحت برید دنبال زندگی خودتون

همین

و در ضمن من کار خیانت کاران را تایید نمیکنم‌ ولی واقعیت جامعه این هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاملا باهات مخالفم. همه خیانت نمیکنن در ضمن خیانت آقایون از دوست نداشتن همسر نیست ولی خیانت خانمها ا ...

خب پس بعد خیانت بگیم شوهرتون دوستنون داره و ادامه بدیم اگر اینطوریه اینهمه سوزش و ناراحتی برای چیه؟

خب پس بعد خیانت بگیم شوهرتون دوستنون داره و ادامه بدیم اگر اینطوریه اینهمه سوزش و ناراحتی برای چیه؟

نمیگم صد در صد ولی در کل اگاهیمون کمه و اینکه آدمها قرار نیست رابطشونو دو دستی بدن کس دیگه

بنظرم یک خانم یک زن باید انقدر قوی و محکم باشه که اگر روزی از طرف شوهرش ترد  و رها شد بتونه از خودش مراقبت کنه و مخارج و هزینه هاشو خودش تامین کنه. میدونم براحتی شغل پیدا نمیشه اما دوران متاهلی باید بتونه حتی شده کمترین مبلغ روزانه یا هفتگی پس انداز کنه بدون اینکه کسی باخبر شه. حتی اگر قوی هم نیستی باید وانمود کنی قوی هستی که اسیب کمتری از سمت جامعه بهت وارد شه

چرا فکر میکنین فقط واسه پول ازدواج میکنیم و واسه بی پولیه که مجبوریم بمونیم ،گرچه پول خیییلب مهمه ولی خیلی زنای شاغلی هم دیدم که اصلا از زندگیشون راضی نبودن ولی بازم موندن ،چون دلایل دیگه ای هم دارن

با نظرت موافقم،یه زن خانه دارم،با کلی پس انداز،تحصیلکرده ام و علاوه بر اون کلی کار هنری بلدم که اگر مجبور بشم کار کنم اصلا لنگ نمی‌مونم و میتونم کلی درآمد داشته باشم،ولی الان تمرکزم رو تربیت و آرامش و رفاهه بچه هامه

کاملا باهات مخالفم. همه خیانت نمیکنن در ضمن خیانت آقایون از دوست نداشتن همسر نیست ولی خیانت خانمها ا ...

چرا توهین میکنی به خانمها مگه میشه خانمها شوهرشون دوست نداشته باشند بهشون خیانت کنن