2777
2789
عنوان

از بچه ی جاریم خیلی بدم میاد اصلا به طرز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 5238 بازدید | 146 پست
حالا میرفتی چند دقیقه به بچه بازی میکردی از تخت پادشاهیت میومدی پایین؟

توی اون مهمونی همش بچه ی نق نقو رو دست من سپرده بودن چون بغل کسی دیگه که عمرا" نمیره

یه جوریه که انگار از همه میترسه تا یکی میاد سمتش چشاشو گرد میکنه میزنه زیر گریه تا جایی که نفسش بند میاد

دیگه فقط همین کم بود موقع شامم من برم پیشش

بابا مگه من پرستار بچه ی جاریمم؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این به دودلیل داره میسوزه اول پدرمادر بچه میرن سرکار دوم مادرشوهره به بچه محبت میکنه لزش نگه داری م ...

اره صددرصد بخاطر همینه و سومی هم شوهرش به بچه توجه میکنه و اونو زیبا میبینه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

توی اون مهمونی همش بچه ی نق نقو رو دست من سپرده بودن چون بغل کسی دیگه که عمرا" نمیرهیه جوریه که انگا ...

نه پرستار نیستی زن عمو هستی

دختد بقال سر کوچه نیست که 

تو که‌میگی بهش نزدیک نمیشم بعد الان میگی همش بغل توئه؟

توی اون مهمونی همش بچه ی نق نقو رو دست من سپرده بودن چون بغل کسی دیگه که عمرا" نمیرهیه جوریه که انگا ...

یعنی پیش تو آرومه؟ احساس امنیت میکنه؟ پس اینجا الکی داری برا ما شاخ و شونه میکشی😄 و در عمل با اون بچه رفتارت خوبه وگرنه بغلت نمیومد.

.
ذاتم از تو تمیز تره عسیییسم حرص نخووور گلم

ذات خیلیی کثیفه و کسایی که تشویقت کردن هم از دو بی ذات تر بچه ازار

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اره صددرصد بخاطر همینه و سومی هم شوهرش به بچه توجه میکنه و اونو زیبا میبینه

تاپیک هاشو بخون میفهمی چرا داره اینجور با نفرت درباره یه فرشته حرف میزنه چون شوهرش ۲۰۰ تا عکس از این بچه داره ودلیل بعدش تنفر از مادرشوهرش 

این به دودلیل داره میسوزه اول پدرمادر بچه میرن سرکار دوم مادرشوهره به بچه محبت میکنه لزش نگه داری م ...

خانم عزیز بنده شاغلم کارم دولتی هست مدرسم

ایشون خیاط هستن به چیش حسادت کنم؟

خوب دیوونه اون بچه دوستت داره

تاپیک هاشو بخون میفهمی چرا داره اینجور با نفرت درباره یه فرشته حرف میزنه چون شوهرش ۲۰۰ تا عکس از این ...

چقدر حرصی شدییییی که رفتی تاپیکای منم خوندی

وااای چقدر من مهم شدم برات که اینجوری پیگیرم شدی

یعنی پیش تو آرومه؟ احساس امنیت میکنه؟ پس اینجا الکی داری برا ما شاخ و شونه میکشی😄 و در عمل با اون ب ...

نه داستان عادته نه خوش رفتاری. منو بیستو چاری میبینه. برای همین بغل من میاد. بقیه براش غریبه هستن

خانم عزیز بنده شاغلم کارم دولتی هست مدرسمایشون خیاط هستن به چیش حسادت کنم؟

تو شغالی شاغل نیستی خاک تو سر مرکژی که تو داری داخلش کار میکنی امیدوارم معلم نباشی وگرنه کلی بچه با عزت نفس پایین تحویل جامعه میدی

محبت مادرگونه نمیخواد داشته باشییه محبت در حد عادی چون اون یک بچه معصومهمشکل از توئه واقعا نه اون بچ ...

وا مگه قراره هر بچه ای رو میبینم به صرف اینکه بچست ازش خوشمون بیاد ؟؟؟😐

چه استدلالیه ؟؟

معصوم باشه بعضی بچه ها واقعا دوست داشتنی نیستن برای فامیلا ، پدرو مادر که قطعا بچه اشونو دوست دارن ولی چرا باید زن عموی طرف بره غذای بچه رو بده ؟؟

ممکنه کسی از بچه ای خوشش نیاد همین که کاری به کارش نداشته باشه بسه 

دیگه دست خودش نیست که