دو سالشه و فوق العااااااده لوسه. یعنی همش داره غر میزنه. همه ی فامیلشونم میگن این بچه چرا اینجوریه. فقط کافیه یک دور همی باشه میچسبه به مادرش گریه گریه غر. اصلا خیلی عجیبه. من از وقتی اینو دیدم دیگه از بچه دار شدن میترسم. بس که آرومو قرار نداره. به شدتم خسیسه مثلا بچه های دیگه میگن بیا بازی توپتو بده این سر جاش می ایسته شروع میکنه به جیغ زدن لباشم جمع میکنه یه جور خیلی رو مخی مثل این آدمای حرصی. من نه بدجنسم نه با بچه ها سر جنگ دارم، مثلا اون جاریمم بچه داره به چه گلی، ماااه ولی این یکی خییییلی اعصاب خوردیه. قیافشم حتی رو مخمه من عکسشو به هرکی نشون میدم میگن شکل ممد قلیه چون چشاش گرده و سیبیل داره (دختره ها). بعد شوهره من میگه این دختر خیلی خوشگله. مثلا عکس بچه های تو تبلیغاتو نشونش میدم یا یک بچه که توی خیابون میبینیم بهش میگم ببین اینا خوشگلن ولی شوهرم همچنان معتقده این بچه ی حرصی قشنگه. بعدشم مادر شوهرم توقع داره هر موقع ما میریم اونجا من توجهه ویژه ای به این بچه کنم، مثلا میگه شما غذاشو بده! میگم این فقط از دست مادرش غذا میخوره، دوباره میگه داره میاد پیشت بغلش کن! آقا مگه زوره...مادر بی فکرشم که تا میبره اینو دستشویی بچه رو باسن لخت میفرسته بیرون تو خونه ای که برادرشوهره مجردم هست. ما هستیم. بابا بزرگش هست. واااای خیلی غیر قابل تحمله این چیزا برام.
من دیدم مادر شوهرم داره دیگ زیاده روی میکنه بخاطر همین دیگ عملی و زبانی نشون میدم که اگر اون بچه شما دوست دارین با شوهرم دوسشون داره طبیعی ولی از من توقع نداشته باشین آخه به چه دلیلی من باید بمیرم برا نوه های شما والا ،
ببینید دوستان اینقدر بی رحمانه اسی رو قضاوت نکنید ، اسی مشکلش بچه نیس ، مشکل مادرشوهرش کتوقع داره اسی برا نوه اش بمیره زنده بشه ، درصورتی که بچه از پدر مادرش توجه و محبت نمیبینه ، مادرشوهره توقع داره اسی جبران محبت کنه، ولی خدایی اش چ دلیلی داره عروس برا نوه ها خانواده شوهر نقش مادری داشته باشه ، بچه کوچیک چ بخایم چنخایم معصوم و پاک هس کسی از بچه متنفر نبس ولی دلیلی هم نداره عروس برا نوه ها شیفته و هلاک باشه والا
فکر میکنم منم باید از همین راه وارد بشم.مثلا هفته ی گذشته مهمونی شام دعوت بودیم. یهو مادر شوهرم گفتن ...
اره از همین روش برو جلو که بفهمن اگر بچه شیرین هس دوست داشتنی نوه شماست دلیلی نیس که شما باید هلاک اون بچه باشبن ، هم گفتاری و هم رفتاری نشون بده بهشون دیدن شما هیچی نمیگین اونام توقع شون رفته بالاتر