2777
2789
عنوان

از بچه ی جاریم خیلی بدم میاد اصلا به طرز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 5279 بازدید | 146 پست

دختر من ۸ سالشه اگه اینا ببینی چی میگی دایم در حال گریس و نق و غر 

فکر کنم افسردگی داره 

منم واقعا نمیدونم چکار کنم

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

شما بد ذات هستی که از طفل معصوم بدت میاد ، به شما چه که گریه میکنه و نق میزنه آسیبی به شما زده آیا؟؟ ...

شما خیلی از من بد ذات تری که منو قضاوت می کنی. دقیق بخونی میبینی که نوشتم مادر شوهرم هی این بچه رو به من حواله میکنه.

آخه من مادرشم یا پدرش که به این محبت کنم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خلوت گیرش آوردی یه لگد حواله ماتحتش کن

دمت بنه 😂😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

آخ گل گفتییییییک نفر حرف منو فهمیدمحبت کردن که زوری نمیشه. مادرشوهرم توقع داره من مادر دوم بچه بشم ت ...

چون خودم تجربه میکردم بعضی از مادرشوهرا توقع دارم عروس برا نوه هاشون بمیره زنده بشه، مادر شوهر منم دقیقن همینه ولی من دارم کم کم نشونش میدم که چرا من باید نوه هاتو دوست داشته باشم  مثلن یه روز با دخترش و نوه اش اومد من اصلن سمت بچه نرفتم چون تازه ۱ ماهه بود برام سخت بود نوزاد ۱ ماهه بغل کنم اصلن از اول تا آخر بغلش نکردم موقعی که رفتن خودش دست من داد که چادرش بپوشه و ناچاری بغلش کردم، بعد یه بار دیگه با نوه دیگ اش اومد دختره ۹ ساله لوس بیش از حد این نوه ش با شوهرم خیلی وابسته بوده بحث دوس داشتنش اومد گفتم اگر شوهرم دوستش داره عموشه دلیلی نیس من براش بمیرم من اینو بخاطر شوهرم تحمل میکنم نه از روی دوست داشتن عمدن بهش میگم که بفهمه، توقع داره من نوه هایش ببینم بوی باران کنم بغل کنم همش بغلم باشن بمیرم براشون

اتفاقا مشکل اینجاس که زنگ میزنه با من حرف بزنه!!!کاش همونقد که من بدم میاد ازش اونم بدش بیاد

الان بچس متوجه نیس مطمئن باش بزرگ بشه حس و انرژی منفیتو متوجه میشه اونوقت هردو از هم متنفر میشید 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

وقتی زوری میخوان تو نگهش داریتو بهش محبت کنیاونم بچه ی نق نقو و جیغ جیغو آدم دلزده میشه

فقط ب همین بچه هه میخوان محبت کنی یا انتظار دارن به اون یکی بچه جاریتم محبت کنی؟

اگه فقط انتظارشون همین بچس شاید چون فهمیدن خوشت نمیاد ازش میخوان بزور کاری کنن خوشت بیاد ازش.ولی گناه داره یکمی مهربون تر باش باهاش 

شما خیلی از من بد ذات تری که منو قضاوت می کنی. دقیق بخونی میبینی که نوشتم مادر شوهرم هی این بچه رو ب ...

قضاوت چی خودت گفتی ازش بدت میاد ، وقتی کم می‌آید هی قضاوت قضاوت میکنید ...فقط ادنی که ذاتش خرابه از بچه بی دفاع بدش میاد ،، وگرنه ماهم اطراف مون زیاد بچه بداخلاق دیدیم نه متنفر شدیم نه چیزی .معلومه ازینکه خانواده شوهرت بهش توجه میکنن داری از حسادت میترکی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
نسوزه. چون اون بچمه و بهش حس دارم.ولی کجای تاریخ دیدی زن عمو به بچه ی چاری حس محبت مادرگونه داشته با ...

خیلیا هستن  که بچه غریبه هم دوست مشکل تو ذاتته

من تو خیابون بچه میبینم ذوق مرگ میشم عجیبه که شما از اون طفلک بدت میاد و بهش میگی ممد قلی هیچ بچه ای زشت نیس 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

تو که منو نمیشناسی حالا بخوام چی رو به تو ثابت کنم گلماصلا هرچی تو بگی

خب پس دیگه دوبی دوبی نکن واسه ما

چه ربطی دارهشما هم یه چیزی یاد گرفتید هی بگید بچس بچساین همه بچه دیدم مثل این یکی ندیدمبه نظر من بعض ...

خب عزیزم بچه ها باهم فرق میکنن همه که مثل هم نیستن خیلی دلایل وجود داره تا بچه شخصیتش شکل بگیره 

از دوران بارداری هم شروع میشه این شکل گیری شخصیت 

الان دوست من ، دوران بارداری بدون استرس و اعصاب خوردی رو گذروندن فوق العاده بچش مهربونه همیشه میخنده لبخند میزنه 

اما من نمی‌دونم بچم چجوری میشه (چون کلی تو بارداری اعصابم خورد شده و با همسرم دعوا داشتیم )

بعدشم بچه به دنیا میاد کلی مراقبت می‌خواد تربیت می‌خواد ، همین دوستم اجازه نمیده بچش خراب کاری کنه سریع جلوشو میگیره دوسالشم نشده 

درکل بچه ها باهم فرق میکنن شما سعی کن حامله که شدی بیشتر آرامش داشته باشی از اونموقع حواست به بچت باشه که داره شخصیتش شکل میگیره