2777
2789
عنوان

از بچه ی جاریم خیلی بدم میاد اصلا به طرز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 5278 بازدید | 146 پست
اتفاقا مشکل اینجاس که زنگ میزنه با من حرف بزنه!!!کاش همونقد که من بدم میاد ازش اونم بدش بیاد

چقد شما بدی واقعا هیچ وقت بچه دار نشو دلم به حال بچه ات میسوزه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اتفاقا مشکل اینجاس که زنگ میزنه با من حرف بزنه!!!کاش همونقد که من بدم میاد ازش اونم بدش بیاد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دلایلی که گفتی ازش‌متنفریاولیش و مهم ترینش توجه شوهرتدومی توجه اطرافیان و مجاب کردن تو برای محبت ...

روانشناسی یا تحصیلاتت در این حیطه بوده؟

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

شما بد ذات هستی که از طفل معصوم بدت میاد ، به شما چه که گریه میکنه و نق میزنه آسیبی به شما زده آیا؟؟ مادر و پدرش اذیت میشن ، آخه شما نونشو میدی یا آبشو یا رو کول شما سواره که بدت بیاد یا نیاد ؟؟ بیجا میکنی عکسشو نشون همه میدی انشالله یه بچه مثل همین بچه جاری نصیبت بشه بفهمی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

نسوزه. چون اون بچمه و بهش حس دارم.

ولی کجای تاریخ دیدی زن عمو به بچه ی چاری حس محبت مادرگونه داشته باشه؟ صرفا یک بچس مثه بقیه ی بچه ها

آخ گل گفتییییییک نفر حرف منو فهمیدمحبت کردن که زوری نمیشه. مادرشوهرم توقع داره من مادر دوم بچه بشم ت ...

جاری منم مثل شماست ولی بچه ی من خیلی ارومه

حتی چند بار دیدم که شوهرش که بچمو بغل کرد یه جور عجیبی بهش نگاه میکرد

منم این حرفا رو تو سیزده سالگی راجب یه بچه میزدم ولی الان میفهمم که چقدر از یه بچه ی دو سه ساله توقع داشتم امیدوارم شمام هم یه روزی بفهمی چه کلمه های زشتی رو راجع به اون بچه ی دوساله به کار بردی

یکیش همین ممدقلی

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

فعلا" که شده.شوهرم موقعیتش خوبه فقط سنتی هستن

😂😂😂😂 حاضرم شرط ببندم تو ایرانم کامل ندیدی

ولی اون فقط دو سالشه ینی خیلی کوچیکه خیلیییی تعجبیه که از بچه دوساله نفرت داریحالا اگه پنج شیش سال ب ...

وقتی زوری میخوان تو نگهش داری

تو بهش محبت کنی

اونم بچه ی نق نقو و جیغ جیغو آدم دلزده میشه