2777
2789
عنوان

از بچه ی جاریم خیلی بدم میاد اصلا به طرز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 5238 بازدید | 146 پست
خاک سر خودت

چقد شما بدی واقعا که یادش میدی بچه رو بزنی

خیلی بی ارزشی واقعاا

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

قضاوت چی خودت گفتی ازش بدت میاد ، وقتی کم می‌آید هی قضاوت قضاوت میکنید ...فقط ادنی که ذاتش خرابه از ...

والا مادر پدر خودش بهش بی توجهن

دائم سر کارن این بچه دست مادرشوهر ۷۳ ساله ی منه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااای وااااای دقییییییقا" داستان مادر شوهره منه

من دیدم مادر شوهرم داره دیگ زیاده روی می‌کنه بخاطر همین دیگ عملی و زبانی نشون میدم که اگر اون بچه شما دوست دارین با شوهرم دوسشون داره طبیعی ولی از من توقع نداشته باشین آخه به چه دلیلی من باید بمیرم برا نوه های شما والا ، 

نسوزه. چون اون بچمه و بهش حس دارم.ولی کجای تاریخ دیدی زن عمو به بچه ی چاری حس محبت مادرگونه داشته با ...

محبت مادرگونه نمیخواد داشته باشی

یه محبت در حد عادی چون اون یک بچه معصومه

مشکل از توئه واقعا نه اون بچه 

من دیدم مادر شوهرم داره دیگ زیاده روی می‌کنه بخاطر همین دیگ عملی و زبانی نشون میدم که اگر اون بچه شم ...

فکر میکنم منم باید از همین راه وارد بشم.

مثلا هفته ی گذشته مهمونی شام دعوت بودیم. یهو مادر شوهرم گفتن شما برو بشین پیش بچه! آخه مگه بچه ی منه! منم رفتم اونطرف دیگه نشستم.

محبت مادرگونه نمیخواد داشته باشییه محبت در حد عادی چون اون یک بچه معصومهمشکل از توئه واقعا نه اون بچ ...

دلم برای بچه سوخت میگه بهم زنگ میزنه

اخه تو تا کلمه محبت چیه مگه دوتا کمله ها حرف بزنه باهات 

مشکل از اسی خودشه نه اون بچه این حجم از تنفر بری لوس بودن بچه خیلی عجیبه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

والا مادر پدر خودش بهش بی توجهندائم سر کارن این بچه دست مادرشوهر ۷۳ ساله ی منه

اتفاقا تو این شرایط باید بهش محبت کنی نه تنفر و بدت بیاد چیکارت کرده اخه بچه بیچاره و بچه هم خیلی زیباست تو زشتی زشت میبینیش

ببینید دوستان اینقدر بی رحمانه اسی رو قضاوت نکنید ، اسی مشکلش بچه نیس ، مشکل مادرشوهرش ک‌توقع داره اسی برا نوه اش بمیره زنده بشه ، درصورتی که بچه از پدر مادرش توجه و محبت نمی‌بینه ، مادرشوهره توقع داره اسی جبران محبت کنه، ولی خدایی اش  چ‌ دلیلی داره عروس برا نوه ها خانواده شوهر نقش مادری داشته باشه ، بچه کوچیک چ بخایم چ‌نخایم معصوم و پاک هس کسی از بچه متنفر نبس ولی دلیلی هم نداره عروس برا نوه ها شیفته و هلاک باشه والا 

تو مشخصه سوختی که مادرشوهرت بیشتر به اون توجه میکنه وخونه اوناست حسود بدبخت

خیلی میسوزه خیلیی اگه نمسوخت چند بار نمیزد تایپک مگه میشه ادم از یه فرشته بدش امد

فکر میکنم منم باید از همین راه وارد بشم.مثلا هفته ی گذشته مهمونی شام دعوت بودیم. یهو مادر شوهرم گفتن ...

اره از همین روش برو جلو که بفهمن اگر بچه شیرین هس دوست داشتنی نوه شماست دلیلی نیس که شما باید هلاک اون بچه باشبن ، هم گفتاری و هم رفتاری نشون بده بهشون دیدن شما هیچی نمیگین اونام توقع شون رفته بالاتر

خیلی میسوزه خیلیی اگه نمسوخت چند بار نمیزد تایپک مگه میشه ادم از یه فرشته بدش امد

این به دودلیل داره میسوزه  اول پدرمادر بچه میرن سرکار دوم مادرشوهره به بچه محبت میکنه لزش نگه داری میکنه