2777
2789
عنوان

از بچه ی جاریم خیلی بدم میاد اصلا به طرز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 5238 بازدید | 146 پست
حرف شما عجیبه چون همچین پدیده ای رو نمیشه ازش تنفر نداشت

ببین عزیزم منم بچه لوس و بی ادب دوست ندارم. شما هم میتونی دوستش نداشته باشی اما این حجم تنفر صرفا به خاطر اینه که همسرت خیلی بهش علاقه داره و همین طور خانواده شوهرت. در ضمن از مادرش هم حتما بدت میاد.

فقط اینو بدون که خودتو داری اذیت میکنی و الکی حرص میخوری.

.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا کاری به بچه نداریم بچه ها بعضیاشون ذاتن نق نقی هستم ، بازم شوهرت به بچه توجه داره اشکالی نداره چون عموشه ولی اینکه مادرشوهرت تو رو مجبور به محبت و توجه می‌کنه نسب به مادر شوهرت کفر آدم در میاره ، یاد مادر شوهر خودمم افتادم توقع داره من همش توجه و محبت داشته باشم نسبت به نوه هاش یکی نیس بگه اگر شما اونا رو دوست دارین نوه ها تون هستن چرا توقع دارین عروس هم نوه های شما رو دوست داشته باشند والا

تربیت شما مشکل داره که با بچه که دوسالشه کل میندازی 

چند تا تایپک فقط از این بچه زدی حسود

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

تو فضول تاپیکای منی؟

اینم از تربیت خانوادگیت 

عقده بیداد می کنه 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

باشه مطمئن باش اون بچه هم از تو بدش میاد به بچه دو ساله چیکار داری اون الان متوجه نیس چیکار میکنه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

حالا کاری به بچه نداریم بچه ها بعضیاشون ذاتن نق نقی هستم ، بازم شوهرت به بچه توجه داره اشکالی نداره ...

آخ گل گفتییییی

یک نفر حرف منو فهمید

محبت کردن که زوری نمیشه. مادرشوهرم توقع داره من مادر دوم بچه بشم توی مهمونیا. و اصلا زوری محبتشو بکنن توی دل من.

اگه بچه ی داداشم یا خواهرم بود معلومه که دوسش داشتم ولی بچه ی جاری!!! آخه به من چه.. تازه اونم این نق نقو. بازم بچه ی اون یکی رو دوس دارم.

خیلی بی فرهنگی که به یه بچه نرمال برچسب میزنی مگ دست خودشه صورتش مو داره زر زر میکنی سعی کن هرچی تو مغز کوچیکت میاد درمورد بچه ۲ ساله نگی مطمئنم خودتم بچه دار میشی چیزی که نمیخوای رو میبینی 

باشه مطمئن باش اون بچه هم از تو بدش میاد به بچه دو ساله چیکار داری اون الان متوجه نیس چیکار میکنه

اتفاقا مشکل اینجاس که زنگ میزنه با من حرف بزنه!!!

کاش همونقد که من بدم میاد ازش اونم بدش بیاد

واااااااییییییی منم تازه ازدواج کردم جاریم ۳ تا بچه داره خیلیییییی دوسم دارن

۲تا پسر یه دختر

دخترش خیلییییی لوسه انقد ازش بدم میاد ۳ سالشه هرجا میریم میاد ب من میچسبه نمیدونم چیکارگنممممم از بچه متنفرم😭😭😭😭

شادی ام با دیگران است و غمم سهم خودم!💔

شما که تور دبی می‌رفتین ،ی چند بار هم محض آشنایی با نامزدتون بیرون و دورهمی می‌رفتین اخلاق و رفتار ش ...

تور دوبی کجا بود بابا 😂😂 

مگه میشه دوتا ادما کاملا متفاوت که یکی تور دوبی میره یکی خونه مامانش با هم ازدواج کنن😂😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

قرار نیست همه بچه ها مث هم باشن 

این چیزایی هم که گفتی به سنش میخوره و غیر طبیعی نیست 

غیر طبیعی و بی ادب شمایی که به بچه میگی ممدقلی

مامانش هم بی‌عقل هست که بچه رو‌بدون لباس از دسشویی میفرسته بیرون