دو سالشه و فوق العااااااده لوسه. یعنی همش داره غر میزنه. همه ی فامیلشونم میگن این بچه چرا اینجوریه. فقط کافیه یک دور همی باشه میچسبه به مادرش گریه گریه غر. اصلا خیلی عجیبه. من از وقتی اینو دیدم دیگه از بچه دار شدن میترسم. بس که آرومو قرار نداره. به شدتم خسیسه مثلا بچه های دیگه میگن بیا بازی توپتو بده این سر جاش می ایسته شروع میکنه به جیغ زدن لباشم جمع میکنه یه جور خیلی رو مخی مثل این آدمای حرصی. من نه بدجنسم نه با بچه ها سر جنگ دارم، مثلا اون جاریمم بچه داره به چه گلی، ماااه ولی این یکی خییییلی اعصاب خوردیه. قیافشم حتی رو مخمه من عکسشو به هرکی نشون میدم میگن شکل ممد قلیه چون چشاش گرده و سیبیل داره (دختره ها). بعد شوهره من میگه این دختر خیلی خوشگله. مثلا عکس بچه های تو تبلیغاتو نشونش میدم یا یک بچه که توی خیابون میبینیم بهش میگم ببین اینا خوشگلن ولی شوهرم همچنان معتقده این بچه ی حرصی قشنگه. بعدشم مادر شوهرم توقع داره هر موقع ما میریم اونجا من توجهه ویژه ای به این بچه کنم، مثلا میگه شما غذاشو بده! میگم این فقط از دست مادرش غذا میخوره، دوباره میگه داره میاد پیشت بغلش کن! آقا مگه زوره...مادر بی فکرشم که تا میبره اینو دستشویی بچه رو باسن لخت میفرسته بیرون تو خونه ای که برادرشوهره مجردم هست. ما هستیم. بابا بزرگش هست. واااای خیلی غیر قابل تحمله این چیزا برام.
حرف شما عجیبه چون همچین پدیده ای رو نمیشه ازش تنفر نداشت
ببین عزیزم منم بچه لوس و بی ادب دوست ندارم. شما هم میتونی دوستش نداشته باشی اما این حجم تنفر صرفا به خاطر اینه که همسرت خیلی بهش علاقه داره و همین طور خانواده شوهرت. در ضمن از مادرش هم حتما بدت میاد.
فقط اینو بدون که خودتو داری اذیت میکنی و الکی حرص میخوری.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
حالا کاری به بچه نداریم بچه ها بعضیاشون ذاتن نق نقی هستم ، بازم شوهرت به بچه توجه داره اشکالی نداره چون عموشه ولی اینکه مادرشوهرت تو رو مجبور به محبت و توجه میکنه نسب به مادر شوهرت کفر آدم در میاره ، یاد مادر شوهر خودمم افتادم توقع داره من همش توجه و محبت داشته باشم نسبت به نوه هاش یکی نیس بگه اگر شما اونا رو دوست دارین نوه ها تون هستن چرا توقع دارین عروس هم نوه های شما رو دوست داشته باشند والا
باشه مطمئن باش اون بچه هم از تو بدش میاد به بچه دو ساله چیکار داری اون الان متوجه نیس چیکار میکنه
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
خیلی بی فرهنگی که به یه بچه نرمال برچسب میزنی مگ دست خودشه صورتش مو داره زر زر میکنی سعی کن هرچی تو مغز کوچیکت میاد درمورد بچه ۲ ساله نگی مطمئنم خودتم بچه دار میشی چیزی که نمیخوای رو میبینی