2777
2789
عنوان

از بچه ی جاریم خیلی بدم میاد اصلا به طرز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 5235 بازدید | 146 پست

از بچه دو ساله چه توقعی داری

تو این دوره زمونه یکم اطلاعاتتون ببرین بالا

بچه تو این سن و سال اسباب بازیاش مثل اعضای بدنشن

انگار شما بخوای دستش ازش بگیری

این همه نگاه منفی به یه بچه دو ساله  ریشش کجاست!

عموشه معلومه دوستش داره

برای شما سیبیلوعه برای خانوادش عزیزه

مطمئنا خود شما هم حتی اگه سمندون بودی برای خانوادت عزیز بودی زیبا تر از همه میدیدنت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل از تربیتشه

تازگی ها با کسایی که ازشون بدم میاد و حس بد میدن بهم قطع ارتباط میکنم یا اگر مجبور به ارتباط باشم کمترین ارتباط رو برقرار میکنم

اگر می تونی ارتباطت رو قطع یا کم کن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

والا مام مراسم داشتیم یه بچه چسبیده ب مامانش جداش میکردی گریه ولی با اسباب بازی هاش کنار مامانش راحت و اروم بازی میکنه اونطوری که شما میگی همش گریه نه دیگه نمیپسندم همه رو کلافه میکنه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

ازون حرصی تر و رومخ تر شمایی واقعا اون فقط یه بچس ولی شما...

چه ربطی داره

شما هم یه چیزی یاد گرفتید هی بگید بچس بچس

این همه بچه دیدم مثل این یکی ندیدم

به نظر من بعضیا کلا و ذاتی مشکل دارن

اینا خیلی سنتی هستن. واقعا اختلافات فرهنگیمون زمین تا آسمووونهمثلا فکر کن من خونه ی بابام بودم حوصلم ...

شما که تور دبی می‌رفتین ،ی چند بار هم محض آشنایی با نامزدتون بیرون و دورهمی می‌رفتین اخلاق و رفتار شونو میدیدین

خیلی عجیبه اینهمه تفاوت فرهنگی 

بچه دوساله چه میفهمه 

بچها دو ساله جیش هم میکنن تو شلوارشون 

شاید فضای خونشون دعواس شاید یه بار داده وسیلشو دعواش کردن میترسه این حجم ار تنفر که بیای تاپیک بزنی حتی دربارش رو درک نمیکنم

سه تا تاپیک پشت سر هم در مورد یه بچه ی دو ساله زدی! 

حسادت و کل انداختن با بچه ی نو پا واقعا نوبره!

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
شما که تور دبی می‌رفتین ،ی چند بار هم محض آشنایی با نامزدتون بیرون و دورهمی می‌رفتین اخلاق و رفتار ش ...

تو دوران آشنایی خیلی خودشو روشنفکر نشون میداد ولی هر بار بیرون میرفتیم مادرش زنگ میزد و این برای من جای سوال داشت که چرا هی زنگ میزنه با اینکه میدونست بیرونیم

حتی توی ماه عسل دائم زنگ میزد مادرش