2777
2789
عنوان

از بچه ی جاریم خیلی بدم میاد اصلا به طرز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 5235 بازدید | 146 پست
تو روزی ۶ساعت جیغاشو گریه هاش سرتو نبرده

خوب چرا انقدر لای هم زندگی می‌کنید بشین تو خونه زندگی خودت تا حالت خوب باشه

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون هرچی باشه بچس

تو یه فکری ب حال خودت کن که بچه ی دوساله رو جاج فیس میکنی

برو دنبال یه درگیری ای، کاری چیزی

که یکم مشغول باشی که یه بچه ی دوساله اینجور بهمت نریزه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

شاید بچه توی محیط پر تنشی بزرگ میشه که این طوری رفتار می‌کنه.. ما که از داخل زندگیشون خبر نداریم..بعضی بچه ها مشکلات و اضطرابشون رو این مدلی بیان‌میکنن..قضاوتش نکنید 

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

شاید بچه توی محیط پر تنشی بزرگ میشه که این طوری رفتار می‌کنه.. ما که از داخل زندگیشون خبر نداریم..بع ...

مامان باباش سر کارن اینو میذارن روزا پیش مادر شوهرم

تازگیا به مادر شوهرمم پرخاش میکنه این هفته جلوی همه هی بهش میگفت دیوونه

مامان باباش سر کارن اینو میذارن روزا پیش مادر شوهرمتازگیا به مادر شوهرمم پرخاش میکنه این هفته جلوی ه ...

پس طفلی حق داره..به پدر و مادرش احتیاج داره ولی وقتی نیستن این طوری رفتار می‌کنه..تربیتای مختلفی هم تجربه می‌کنه.

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

تقصیر شوهرمه هی میگه بریم

بگه شما حد و حدود مشخص کن 

خیلی خیلی بی معنیه هی قاطی هم بودن مثل زمان قدیم 

به مرور کلی و حرف و داستان درست خواهد شد 

نهایت هفته ای به بار دو سه ساعت برو و بیا دیگه بیشترش اش شور میشه 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

عزیزم بعضی بچه ها کلا همین طور هستند یعنی نق نقو اند ،من دختر خودم الان دو سالشه یعنی از روز اول ک بدنیا اومد همش یه مشکلی داشت کلا بچه نق نقویی بود دیگه خودمون هم کلافه کرده بود البته الان خییییلی بهتر شده ،یعنی در حدی بود ک میرفتم خونه مامانم یا مادرشوهرم میگفتن نیارش اینقدر ک الکی نق میزد ،حالا کلا منظور حرفم اینه تو ذاتشه این نق زدن ها و حرفم ک نمیتونه بزنه دیگه بدتر😁

بگه شما حد و حدود مشخص کن خیلی خیلی بی معنیه هی قاطی هم بودن مثل زمان قدیم به مرور کلی و حرف و داستا ...

اینا خیلی سنتی هستن. واقعا اختلافات فرهنگیمون زمین تا آسمووونه

مثلا فکر کن من خونه ی بابام بودم حوصلمون سر میرفت پا میشدیم با مامانم تور دوبی رزرو میکردیم

حالا تا به شوهرم بگم حوصلم سر رفته میگه بریم خونه ی ما!

یا نهایت بریم بیرون شام

احساس خفگی می کنم. هنوز یکسالم نشده که ازدواج کردیم. احساس محدودیت دارم همش لای فامیل لای بچه ها

عزیزم بعضی بچه ها کلا همین طور هستند یعنی نق نقو اند ،من دختر خودم الان دو سالشه یعنی از روز اول ک ب ...

وای خدا صبر بده. خیییلی سخته. من میبینمش همش میگم مامانش چجوری تحمل میکنه. شیر خودشم میخوره دیگه بدتر. یک دقیقه مادرشو رها نمیذاره. من اصلا این محدودیتا رو میبینم چشمم ترسیده از بچه.