2777
2789
عنوان

اگه شرایط رو قبل از ازدواج

165 بازدید | 34 پست

به فرد مقابل مون بگیم دیگه بعد ازدواج مشکلی پیش نمیاد ؟ مثلاً بگیم که باید توی غذا پختن کمک کنی چون من هم شاغلم و غیره... بعداً شاکی نمیشه؟

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه حقوقتو میاری تو خونه وظیفشه کارای خونه

بچه داریو غذا پختن و تمیزکارینصف بشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
چرا شاکی بشه

یه تاپیکی دیدم خانمه نوشته بود من آشپزی نمیکنم معمولا و همه نوشته بودن وظیفه زنه آشپزی

البته قبول دارم اگر خانم خونه دار باشه بیشتر وظایف خونه بر عهده اونه

اما اگه خانم شاغل باشه دیگه مرد هم باید کمک کنه توی خونه درسته ؟

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

معلمی؟

اره

اگه تو عمرش به سیاه سفید آشپزخونه دست نزده باشه طبیعتاً سخته که بعد ازدواج تغییر سبک زندگی بده

شاید برای خوشایند تو به دروغ بگه آره انجام میدم یا اوایل یه خورده کمک کنه اما بعدش برمیگرده به تنظیمات کارخانه

باید از قبل بگی اما صرفا گفتن کافی نیست

بررسی کن ببین واقعا تفکرش نسبت به کار خونه و وظایف زن چیه و تو خونه تقسیم کارشون چطور بوده

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...