2777
2789
عنوان

پارتنرم فک می‌کنه من خیلی خوشگلم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالته؟ چند وقته آشنا شدید؟

توی رابطهٔ خوب، به خاطر چهرهت پس زده نخواهی شد. برو ببینش و اگه واکنش بدی نشون داد بدون مورد مناسبی نبودید برای هم. در کل هم روی اعتماد به نفست کار کن. خیلیهامون چهرهٔ معمولی داریم. هیچ ایرادی نداره. همه قرار نیست زیبا باشن تا لایق دوست داشته شدن باشن.

من سه ساله توی رابطهم. چهرهم زیبا نیست. وزنم زیاده نسبتا، پوستم ترک داره، بینیم نسبتا بزرگه، دندونهام نیاز به ارتودنسی داره. ولی پارتنرم هیچ وقت چیزی دربارهشون نگفته و با رفتارش باعث شده خودم هم به چیزهای زیبام بیشتر توجه کنم.

ما به کسی زیبا بودن بدهکار نیستیم.

بنظر من کم کم فیلر رو کم کن و آرایش رو ملایم کن تا کم کم تغییر کنی و کنار بیاد

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

عکس بده ببینیمت

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»